2777
2789

اول سلام

مثلا چیکار میکر که خوشحال تر میشدن..یا چیکار میکرد که ناراحت نمیشدین؟ خودتون چیکار کردید که نکرد؟

اگه همکاری کنید...و توضیح کامل بدید.تا درست عبرتی برای من و همسن و سالام بشه

باید میومد منو میگرفت هر چه زودتر

ولی نیومده هنوز خاک تو سرش

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام 

خداروشکر خوبه

فقط وقتی ک بچم سقط شد حرفمو باور میکرد منو نمیبرد خونه پدرم بزاره و تنهام نمیزاشت دیگ هیچ غمی نداشتم

این همش تو دلمه و بیرون نمیره

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻

سلام الان خوشحالم در زندگیم‌ ولی در گذشته اشتباهات زیادی داشتیم با همسرم

دعوا زیاد میگردیم هیچکدوم کوتاه نمیومدیم دعوا بزرگ میشد و به خانواده ها کشیده میشد... با خانواده همدیگه زاویه دار شدیم... بعد از قهر طولانی درس گرفتیم گذشت داشته باشیم خودمون حلش کنیم و پل های پشت سرمون رو خراب نکنیم.

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)
لیاقت نداشته😂😂

اره معلوم نی الان پیش کدوم عفریته ایه با کی دوسته داره چیکار میکنه خاک برسر

هنوز نیومده داره حرص میده

نگاه تروخدا خواهر

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

خیلی غر میزنه گیر الکی میده حساس

این باعث شد من سرد بشم .

هیچوقت حرف منو حساب نکرد .هرکار دلش خاست کرد ضرر کردیم کلی... اصلا ب فکر پیشرفت نبود

فقط میخاد تو لحظه لذت ببره... 

ب چیزایی ک من علاقه دارم زیاد اهمیت نمیده .من ازش چیزی میخام ن میاره...میگه تو نگو خودم انجام میدم...

خودم شیطونی بلد نیستم کرم ریزی بلد نیستم...بلد بودما... هرکار کردم غر زد قهر کرد منم دگ نکردم