2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم سرد شدم چکار کنم 😔

2596 بازدید | 37 پست

خیلی دوسش داشتم ،الان ۲ سال نیست تو ی خونه ایم،ولی حرکات و رفتارش سردم کرده اصلا دلم نمیخاد ببینمش حتا جامو جدا کردم البته خودش باعث و بانیه همه احساسات منفی منه، خودش میگه نمیتونم رو تخت بخابم و منم زمین سختمه، همش خودمو گول میزنم و با کارای مختلف سرگرم میکنم خودمو، حتا دلم نمیخاد حلقه بندازم و از هر چی که به ازدواج مربوطه متنفرم، چم شده ، از عشق و عاشقی متنفرم، وقتی به ازدواج کردنم فکر میکنم خیلی متاثر و متاسف میشم و قلبم درد میگیره 😔چکار کنم اصلا عادی نیست 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم.من خودم سر یک موضوعی ذلخوزم ازش

حتما هرچی پیش میاد و ناراحتت میکنه باهاش مطرح میکنی من هی میگم ولش کن هممممش روهم جمع میشه یهو کل احساسم عوض میشه و سرد میشم و میمونم 

عزیزم الان منو توصیف کردی من هر روز که بیدار میشم و یاد ازدواجم میوفته قلبم درد میگیره

چرا؟  شما هم بعد ازدواج تغییر کردی؟ من واقعا از خودم وحشت میکنم 😐

یعنی اگه خیانت کنه بازم واست مهم نیس؟

اونکه خط قرمز  من و تقریبا همست، ولی باورت میشه اصلا تو گوشیشو نمیرم چک کنم و رمزمو ندادم تا اونم نده ،ی خورده ریزایی ازش دیدم و  حتا ب طلاق فکر کردم ولی مقاکمت کردم چون خورشید پشت ابر نمیمونه، فکر کن الان عهمیدم ۲ سال از دوستمیونو بهم خیانت میکرده 😐