2777
2789
عنوان

لطفا خانومای با سیاست بیان

39 بازدید | 3 پست

قضیه از این قراره که من حدود دوسال پیش با یع پسری وارد رابطه شدم و واقعا همو دوس داشتیم (بشخصه هیچ انسانیو تا این حد دوس نداشتم تا الان) و قرارمون ازدواج بود خلاصه که خانوادش منو میشناختن و رابطمون جدی بود چندین دفه باهم بیرون رفتیم (ولی رابطه اونجوری نداشتیم اصلا و ابدا )

اخرشم سر مخالفتای خانواده ها رابطمونو تموم کردیم و الان ۸ ماهی میشه هیچ ارتباطی باهاش ندارم 

و در همین بین دختر عمم با کسی تو رابطه بود و خیلی باهم صمیمی بودیم ینی هر لحظه رو باهم در ارتباط بودیم و خیلی بهش اعتماد داشتم و همه چیمو باهاش درمیون میزاشتم ، گریه هامو خنده هامو ، اونم همینطور بود 

خلاصه که یه چند ماهی بخاطر حال روحیم از دختر عمم فاصله گرفتم و رابطمون خیلی کم شد 

در این بین بابای دختر عمم پسره و دختره رو باهم دیده بود 

حتی کار به دعوا کشید 

خلاصه با هزارتا پا درمیونی گذاشتن پسره بیاد خواستگاری 

ولی تمام خانوادمون مخالفن چون پسره ۱۸ سالشه و خیلی بچه س کلی مشکل دیگم وجود داره 

الان شنیدم دختر عموم به بابام و عمم اینا و همه گفته اگه نزارین باهاش ازدواج کنم ابرو همتونو میبرم ( احتمالا منظورش منم هستم چون بابام بشدت تو کارشون دخالت کرده ) 

حالا بگین اگه بحثی پیش اومد و دختر عمم حرفی از من زد چجوری رفتار کنم و چی بگم؟

بشدت به راهنماییتون نیاز دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.