2777
2789
عنوان

کسی رو دیدید که با وجود نداشتن مشکل خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 47 پست
یعنی پیش مشاور یا روانپزشک؟

مجرد ؟ ما همسایمون زنه  چندروز پیش خودکشی کرد خودشو ازپشت بوم انداخت پایین نمیدونی چه صحنه ای بود من فقط جیغ میزدم از ترس اول صب ساعت ۸ صب هم نشده بود..

وای هرکی اسم خودکشی میاره میترسم از اونروز. و یاد این خانم میوفتم. توروخدا بهش بگو اون دنیا فک نکن منتظرتن با شاخه گل میندازنت جهنم بدتر از اینجا.زندگی پس از زندگی اونایی که خودکشی کرده بودن بذار نگاه کنه تا بفهمه چه بلایی سرشون میارن.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مجرده ...گوش نمیده 

اگه اشناس وبهت نزدیکه بهش بگو هرمشکلی داره بهت بگه بگو به گسی نمیگم چته چرا میخای اینکار کنی.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اگه اشناس وبهت نزدیکه بهش بگو هرمشکلی داره بهت بگه بگو به گسی نمیگم چته چرا میخای اینکار کنی.

بله بهم نزدیکه برادرمه  دیشب مردیم و زنده شدیم تا برگرده ۸۰ تا قرص خورده بود مشکلی نداره بخدا نمیدونم چرا اینجوری میکنه

بله بهم نزدیکه برادرمه   دیشب مردیم و زنده شدیم تا برگرده ۸۰ تا قرص خورده بود مشکلی نداره بخدا ...

فک کردم دختره؟ خب باهاش حرف بزن بگو چیه مشکل بخدا بین خودمون میمونه؟ کسی رومیخایی؟چندسالشه

بله بهم نزدیکه برادرمه   دیشب مردیم و زنده شدیم تا برگرده ۸۰ تا قرص خورده بود مشکلی نداره بخدا ...

قلبم درد گرفت .وای بگو به مادرت فک کنه یه عمر بزرگش کرده. 

فک کردم دختره؟ خب باهاش حرف بزن بگو چیه مشکل بخدا بین خودمون میمونه؟ کسی رومیخایی؟چندسالشه

کاش کسی رو میخواست کاش حداقل مشکلی داشت براش حل میکردیم همه چی داره خونه ماشین ازدواجم نمیکنه میگه حوصله زن وبچه رو ندارم 

قلبم درد گرفت .وای بگو به مادرت فک کنه یه عمر بزرگش کرده.

مادرم دیشب بیمارستان پیشش بود دق کرد تا به هوش بیاد بدتر از اون پدرم مثل ابر بهار گریه میکنه ......ببخشید عزیزم حالتو بد کردم دلم گرفته بود ممنون از راهنماییت

کاش کسی رو میخواست کاش حداقل مشکلی داشت براش حل میکردیم همه چی داره خونه ماشین ازدواجم نمیکنه میگه ح ...

خب پس بزرگه .تنهاش نذارین ببرین مشاوره معلومه افسرده س .که میکه زن وبچه نمیخاک

مادرم دیشب بیمارستان پیشش بود دق کرد تا به هوش بیاد بدتر از اون پدرم مثل ابر بهار گریه میکنه ......ب ...

وای توروخدا فقط رهاش نکنید.شده مشاوره بیارین خونه باهاش حرف بزنه.

خب چیکار کنیم کجا ببریمش؟

روانشناس+روانپزشک

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
کاش کسی رو میخواست کاش حداقل مشکلی داشت براش حل میکردیم همه چی داره خونه ماشین ازدواجم نمیکنه میگه ح ...

افسردگی داره شما خبر نداری 

من خودم سالهاست افسردگی دارم دارو هم میخورم ولی کسی خبر نداره 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞