میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
والا چند روز پیش زنگ زدم گفت ۱۸ اگه بیمه باشی ۱۴ دکترم کخ جدا پول میگیره ...
سزارین اول هستی؟
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
درسته میگن باید زیر ۲۰ هفته رفت پرونده باز کرد برای زایمان؟
من هم شنیدم البته نمیدونم از چند هفته باید رفت،اگه میتونی حضوری برو یا حداقل با بخش زایمانش تماس بگیر
فرقانی و شهدا میترسم برم خصوصی هام که خیلی گرون شدن ارزششو داره بیمارستان امام رضا با ...
نمیدونم واقعا آخه ۹تومن هم کم نیست
اگه سزارین اول نیستی ،دکتر صمدی زیرمیزی نمی گیرن برای سزارین و البته سزارین اول هم اختیاری انجام نمیدن
عاره واقعا ۹ت بدم آخرم دولتی رفته باشم سزارین دوم هستم دکتر صمدی کدوم بیمارستانه اسم ...
بیمارستان گلپایگانی و ولیعصر میره،قبلا فرقانی هم میرفت الان نمیدونم،شما اسمش رو سرچ کن نوبت بگیر اگه پسندی از خودش باید بپرسی من سزارین دومن با ایشون بود برای سومی هم میرم