2777
2789

دکترهاش و پرسنلش خوبن؟ 

رسیدگیش نسبت به بیمارستان های دولتی دیگه چطوره؟

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیم اونجا زایمان کرد

خیلی تمیز بود پرسنل خوبی داشت 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
هم بیمارستان تمیزی هست هم پرسنل خوبی داره اولویت با رضایت بیمار  دکتراشم خوبن

شما قمی هستی 

رفتی اونجا ؟

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  
ابجیم اونجا زایمان کرد خیلی تمیز بود پرسنل خوبی داشت 

سزارین بود؟

میدونی دکترش کی بود ؟

تمیز و امکانات عالی هست

دوستم سه تا زایمان زودرس داشت بخاطر اینکه اونجا ان آی سیو داشتن ،رفت اونجا

خیلی راضی بود

من هم یک بار برای نوار قلب رفتم خوب بود

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
مامانم الزهرا زایمان کرد شکنجه گاه ساواک بود  امام ضا رو نمیدونم

از دولتی میترسم  

خصوصی ام گفتن ۱۸ت میشه  

از دولتی میترسم     خصوصی ام گفتن ۱۸ت میشه    

گلپایگانی گفت ۱۶تومن میشه

قبلا برای سزارین اونجا بودم خوب بود

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
سزارین بود؟ میدونی دکترش کی بود ؟

بله

نه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من خودم بیمارستان گلپایگانی بودم خیلی ماماهای خوبی داره واسه زایمان طبیعی واقعا کمک میکنن امام رضا ...

منم گلپایگانی زایمان داشتم راضی بودم 

ولی الان خیلی هزینه اش زیاد شده 

بیمه ام نیستیم امام رضا ولی آزاد قبول میکنه