2777
2789

بچه ها من میخوام نماز بخونم ولی اب قرار نیست به صورتم ظهر ها بزنم

چون توی روتینم نیست

چجوری انحام میدین روتین پوستیتون و نماز رو>؟

THE UNIVERSE SUPPORTS ME AND WANTS TO GIVE ME WHAT I WANT🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خدارو میخوای هم خرما؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سلام. 

من بعد خوندن نماز ظهر و عصر، کرم میزنم. موقع نماز مغرب و عشا میشورمش و بعد نماز مغرب و عشا هم روغن گیاهی میزنم تا شب قبل خواب 

روزهایی هم که ماسک میذارم قبل کرم ظهرم میذارم معمولا، یعنی بعد نماز 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

هیچی دیگه با وضوی صب نماز میخونیم یا اگ دستشویی رفتیم بعد وضو روتینو تمدید میکنیم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

حرف دل منو زدی 🤕

جدی نمیدونم چیکار کنم نماز شب هم چند بار خوندم واسه وضوش ضد جوشم کامل رفت...

مجبور شدم از اول شوینده بزنم

چرا نشه هم خوشگل باشی هم خدا رو داشته باشی؟ تناقضی درش نمیبینم

خب اب نمیتونی بزنی تیمم نمیتونی ک با خاک انجام بدی

پس نمیشه

نماز بخونی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سلام.  من بعد خوندن نماز ظهر و عصر، کرم میزنم. موقع نماز مغرب و عشا میشورمش و بعد نماز مغرب و ...

عزیزم ممنون که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی ی سوال پوستت خشک نمیشه؟

اخه 3-4 بار داری اب میزنی

عزیزم ضد افتاب رو هم حتما اولویت روتینت قراربده حتی توی خونه که هستی یا توی هوای بارونی هم داشته باش

عزیزم ممنون که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی ی سوال پوستت خشک نمیشه؟ اخه 3-4 بار داری اب میزنی عزیز ...

چون بعدش کرم میرنی ن فقد دوبار با شوینده بشور بقیشو یه صابونی چیری بزن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

عزیزم ممنون که تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی ی سوال پوستت خشک نمیشه؟ اخه 3-4 بار داری اب میزنی عزیز ...

بله خواهر این کرمی که میزنم چون خودش از ضدآفتاب قوی تر عمل میکنه دیگه ضدآفتاب نمیزنم، بیزونم که بخوام برم اول اینو‌میزنم بعد ضدآفتاب چون ضدآفتاب خالی جواب نمیده‌ واسم 

نه خشک نمیشه بستگی داره چجوری بشورید، من ماساژ میدم و‌جذل میشه اون مقدارشم که مبمونه اول آب میزنم به صورتم بعد با دستمال کاغذی پاکش میکنم، اینجوری که میشورم هم‌کامل شسته میشه هم‌ خشک‌نمیشه 

و اینکه روغن بنفشه هم اکثر روزها میزنم‌که خیلی قوی آبرسانی میکنه پوست رو

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خب اب نمیتونی بزنی تیمم نمیتونی ک با خاک انجام بدی پس نمیشه نماز بخونی

خوب نماز زمان‌داره، من بعد نماز ظهر و عصر میزنم تا نماز مغرب میمونه