2777
2789

سال ۸۷ بود باهاش اشنا شدم بیست سالم بود اولین پیامی که بهم داد این بود

بود آیا که در میکده ها بگشایند

گره از کار فرو بسته ما بگشایند

بعد کلی دوندگی تونست منم با خودش همراه کنه اما نتونست نگهم داره نمیدونم چرا اون پسری بود که قبلا دوس دختر داشت و راحت بود من دختری که اولین تجربه م بود 

دانشجو بودم چه روزایی داشتیم  اما نشد که بشه از ی جایی به بعد خودم نخواستم خیلی سعی کرد اما با خودم گفتم فراموش میکنم من نمیتونم با این اخلاقا کنار بیام خیر سرم عاقلانه تصمیم گرفتم اما چی شد هیچی چقد رابطه مون افت و خیز داشت 

بعد یک و نیم سال دنبال من دویدن ازدواج کرد 

ولی من فراموشش نکردم اون هم همینطور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی بعد از ازدواج فراموشت نکرده ؟ 

بعد ازدواجش بهم پیام میداد 

با نامزدش اون موقع ب مشکل برخوردن منم فهمیدم چ خبطی کردم ی مدت اوکی شدیم ولی خودمو باز کشیدم کنار گفتم بخاطر من طلاق نده منطقی. برای زندگیت تصمیم بگیر نامزدش پای طلاق خودکشی کرده بود و اون برگشت به زندگیش ولی بازم ب من پیام میداد هنوزم گاهی پیام میده 

واقعا که !!!!! وقتی متاهل شده باید پات رو از زندگیش بکشی بیرون بذاری هر غلطی میخواد با زندگیش بکنه . اون دیگه مال تو نیست حتی اگر زندگی خوبی نداشته باشه به تو مربوط نیست . بهش فکر نکن تا نفهمی هنوز دوسش داری  یا نه . 

واقعا که !!!!! وقتی متاهل شده باید پات رو از زندگیش بکشی بیرون بذاری هر غلطی میخواد با زندگیش بکنه . ...

احساس دستور حالیش نیس اگر بود ک من هزاربار بهش دستور دادم 

ضمنا پای من تو زندگیش نیس احساسم هم تو زندگی اون نیس فقط جایی از قلبم دارم حملش میکنم