2777
2789

امشب نامزدم منو رسوند خونه بعد رفت دوستشو ببینه که برنامه داشتن واسه شب، نامزدمم گفت من خوابم میاد نرفت باهاشون 

خونشونم خالیه امشب 

برگشت خونه زنگ زد بهم چندبار میوت کرد درصورتی که طی این چندوقتی که باهم بودیم نشده بود گوشش بخوره میوت کنه یه صدایی میومد میوت میکرد حدس زدم دوستاش برنامشونو اوردن اونجا بعد...

بعد من بهش گفتم رفیقات اومدن اونجا و کلا به روش اوردم اونم عصبی شد من خیلی خوابم میاد چرت و پرت نگو کمتر شکاک باش گفتم پس قانعم کن گفت هرچی بگم نمیشی پس انقد بره تو مخت تا دهنت سرویس بشه تا صبح

منم عصبی شدم گفتم مگه میخورمت که دروغ میگی عینه ادم بگو دوستاتو اوردی گفت نیوردم و اینا خلاصه قبول کردم 

بعد رفتم تو تلگرام دیدم لست سینش برای ساعت نه

هعی میرفتم تو تل با دوستم چت میکردم لست سینش هنوز رو نه بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ۵۰ دقیقه اینا بعد از اینکه قطع کرده بودیم من رفتم تو چت یکی که پایینیش نامزدم بود دیدم چراغ انلاین بودنش روشن شده

چند دقیقه منتظر موندم دیدم هنوز انلاینه طاقت نیوردم بهش زنگ زدم گفتم خواب بودی صداشو خوابالو کرده بود گفت اره گفتم خوابه خواب گفت اره گفتم پس چرا انلاینی گفت نت گوشیم روشن بود گفتم یک ساعته آنلاین نشدی بعد نتت یهو روشن شد؟

گفت نه رفتم تلمو چک کردم گفتم پس چرا میگی خوابم 

گفت قطع کردیمم من مامانم زنگ زد انلاین شدم گفتم نخیر اونموقع نزده بود انلاینی الان چند دقیقس زده

گفت بابا الان زنگ زد گفتم چرت نگو برا چی دروغ میگی گف خیلی شکاکی و برو کو..نت پاره بشه با بی اعتمادی گفتم دیگه بهم زنگ نزنی گفت مگه دست توعه گفتم دیگه زنگ نزن گفت باشه خدافظی کردیم قطع کردم

واقعا نیست ولی رسما داره بهم دروغ میگه  می دونم فردا زنگ میزنه  صبحا هم عادت داریم صبح ب ...

خب تو هم بد حرف زدی یه جوری وانمود کردی بهش شک داری

اگه میدونی اهل خیانت نیست پس اهل دروغم نیست الکی گیر نده 

اگه میخایی بشناسیش از طریق دوستاش بشناسش دوستاش دخترباز و اهل سیگار و قلیون و مشروب اینا باشن مطمین باش شوهرتم همینه 

فردا بیدار شدی بزار اون زنگ بزنه پاپیش نذار 

خب تو هم بد حرف زدی یه جوری وانمود کردی بهش شک داری اگه میدونی اهل خیانت نیست پس اهل دروغم نیست ...

آخه واقعا رفتارش مشکوک بود یعنی چی که میگه میخوام بخوابم بعد آنلاین میشه بیداره میگه خواب خواب بودم

چجوری اینهمه مطمین حرف میزنی نمخام شک به دلت بندازم ولی سعی کن رفیق بازی هاشو ترک بدی 

جدیدا خیلی کم میره پیششون میگه اول و آخرش باید بذارمشون کنار به تو و زندگیمون بچسبم 

همه دوستاش رابطه ۳ ۴ فاب ساله دارن