2777
2789

۲۴سالمه از پسرم گرفتم پسرم ۲۰ردز پیش گرفت خوب شد حالا من و دختر ۴سالم گرفتیم دختر خوبه اما من افتضاح صورت ک سینه گردن و کمر کف سرم خیلی زیاده چه کار کنم دکتر نرفتم هنوز شوهرم سر کاره از صبح مموریت داره عنبر نصا دو کردم امردز دوبار حمام هم کردم با استامینفن فقط نوکته خیلی مهم پشت گوشم یه قنبولی دایره صفت در اومده چرااا کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بشون دس نزن پماد آسیکلوویر بگیر بزن روشون روزی چن بار دوش بگیر فقط با آب خالی بشور بدنتو محکم دس نکش ک کنده بشن باز بیا پماد بزن خاک شیر و هندونه بسیار بخور بدون سرخکردنی..دکتر رفتن نداره

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤پسرم هامین

باید برید دکتر، آسیکلوویر بگیرید شدید نشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

هر چه سن بیشتر باشه یکم دوره سخت تر هست اما نگران نباش باز جا شکر داره الان گرفتی و دیرتر نشد

غذاها و نوشیدنی ها با طبع گرم کمتر بخور ادویه های تند . غذاهای چرب نخور 

خوردنی ها سرد مثل عرق کاسنی ، شربت خاکشیر، نعنا آبلیمو خوبه

سعی کن در جا های و محیط های خنک باشی لباس کتان یا نخ پنبه و گشاد بپوش

یه پماد هست اسمش نمی‌دونم اما ضد التهاب و خارش هست از داروخونه بگیره همسرتون به دوستت بزنی مخصوص همین آبله مرغان

ان شاالله زود خوب شی

منم ۳۳سالمه گرفتم مثل خودت،،کالامین دی بخر بمال روی جوشات،قرص اسیکلویر بخر بخور تازود جمعش کنه

خیلی زدم همش هم تو صورت گردنمه امروز فقط گیره میکنم ببخشید هاا تو بیکینی هم زده البته داخلش شما هم این طور شد

خیلی زدم همش هم تو صورت گردنمه امروز فقط گیره میکنم ببخشید هاا تو بیکینی هم زده البته داخلش شما هم ا ...

اره من هم همینجوری بودم ،پریودم شدم،،بعدش که رابطه داشتم نزدیک بود بمیرم از درد وسوزش

خیلی زدم همش هم تو صورت گردنمه امروز فقط گیره میکنم ببخشید هاا تو بیکینی هم زده البته داخلش شما هم ا ...

بیماری خاصی نداری دارویی نمیخوری؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اره من هم همینجوری بودم ،پریودم شدم،،بعدش که رابطه داشتم نزدیک بود بمیرم از درد وسوزش

واییی نه من الان موقع دست شویی درد داره نزدیکی که نه هنوز میشه بهش پماد زد🥲

نه ندارم هیچ

باید حتما بری دکتر چون بالای ۱۲ سال خطرناکه آبله مرغون

تا نرفتیم همون قرص آسیکلوویر ۴۰۰ دوتا قرص هر ۵ ساعت باید بخوری

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم