2777
2789

دوستم یه خواهر شوهر معلول داره از اونایی که ببخشید باید مای بیبی بشه یا .......

بعد دوستم کل خونه زندگیشو امسال نو کرده تمیزززززز بشدتم حساسه خونش برق میزنه

حالا مادرشوهرش بهش گفته میخام بیام چند روز خونتون بمونیم(۲_۳ روز) دوستمم هیچی نگفته

به شوهرش گفته میخاد بیان رو ویلچرش بمونه چند ساعتو بعد برن

چون تخت نداره میگه اگه داشتمم نمیذاشتم بخابه روش

چون تبش بده بدش میاد کثیف بشه و اینا...

(راستش منم بودم نمیذاشتم بخابه رو مبلم یا تختم)

کلا میگه بدم میاد تشک بهش بدم یا رو بالشت هام بخابه

شوهرشم گفته نه میخام بگم بمونن

من گفتم رک به مادرشوهرت بگو رختخوابا اینامو جمع کردم گذاشتم بالا کمد دیواری چهارپایه چیزی هم ندارم بیارمشون پایین😁که بفهمه 

میگه نه دلیل خوبی نیس

شما همکاری کنید چی بگه که نیان بمونن 😬😬😬😬😬

من به جاش دارم حرص میخورم

اخه تا خونشون نیم ساعت راهه موندنشون دیگه چیه😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپیشه که خیلی ضایع س 

باز حالا خدبه تخت نداره بالشت و تشک هم می تونه بعدش بشوره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خدایا هیچکسی را خوار و ذلیل نکن🥺😔 

بهش بگو یه پتو گلبافت بندازه رومبل و بعد هم همون پتو را بندازه رو تخت ...

خداروهم خوش نمیاد بخاطر چهارتا وسیله بی ارزش بادیگران اینطور رفتار کردن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خب مهمان دو سه روزه که مشکلی نداره، و ایشونم گناه نکرده این مدلیه یعنی جایی نباید بره بمونه؟ حالا یه تشک چیزی نمیشه که نهایت میشوری دیگه، بعدم طرف پوشک میزنه دیگه مشکلی نیست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

سلام عزیزم خوشحالی در کنار هم بودن بنظرم خیلی با ارزش تر وسیلایی هست که نو کرده 

اون ۴ تا ملافه و پتو رو میشه داد خشکشویی و تمیز کرد نهایتا اما اگر اینجور پیش بره ممکنه حتی همسرشون ناراحت بشه و مشکلات بزرگ نری از کثیفی پتو و ملافه پیش بیاد .‌.‌

فکر کنید خواهر خودتونه خودتو بزارید جای شوهرش 

ای خدا 

مگه چی میشه بمونه 

نهایت یه تشک و پتو میندازه دور یا میشوره 

از دل شکستن که بهتره 

بعد هم مگه نمیگی پوشک‌میشه 

تروخدا جمع کنید خودتونو مریضه دست خودش نیست که 

دنیا دار مکافاته بترسید از روزی که ....

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

نپیشه که خیلی ضایع س  باز حالا خدبه تخت نداره بالشت و تشک هم می تونه بعدش بشوره

نمیدونم میگه میترسم بخابونتش رو مبل

چون تشک اضافه برا مهمون نداره 😑خانوم همرو رد کرده رفته انگار

میگه مهمون موندنی نداشتم سنگین و جاگیر بودن 

فقط دوتا داره برا خودشو شوهرش

ولی پتو داره

گفتم اگه موند پتو بنداز زیرش رو مبل نخابه

ولی کلا دلش نیس دو روز بمونن

نمیدونم میگه میترسم بخابونتش رو مبل چون تشک اضافه برا مهمون نداره 😑خانوم همرو رد کرده رفته انگا ...

اینکه دلش نیست خب یه چیز مشترکه بین تمام زن ها ...کلا اکثرا زن ها دوست ندارن مادرشوهر بیاد و بمونه 

ولی خب راهی هم نیست ...چون هر کاری کنه شوهره دیگه یادش نمیره اون رفتار رو 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
کار ایشون زشت نصیحت شما زشت تر چند سالتونه؟بچه اید؟ 🥲معلول ها ادم نیستن که این مدلی رفتار میکنید ک ...

نمیدونم ولی راستش خودمو گذاشتم جاش بهش حق دادم 

منم بدم میاد از مای بیبی شدنه ادم بزرگ 

تمیز کردنش عوض کردنش 😣