2777
2789

من شاغلم اتلیه  اما دلم میخواد معلم شم این کارمو رها کردم استعفا دادم بشینم خونه بخونم  از حقوقم از از اینکه جا افتاده بودم  همه چی  کنارزدم   بتونم درست وحسابی بخونم با اینکه واقعا ب حقوقش نیاز داشتم  شرایط سختی دارم  باید قبول شم  ب نظرتون چیه 

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این اشتباه رو ده سال پیش کردم و الان خیلی پشیمونم. و دیگه هم نتونستم شغل خوب پیدا کنم.  مجر ...

متاهل  چرا پشیمون شغل ازاد زیاده

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 
متاهل  چرا پشیمون شغل ازاد زیاده

اگر بچه نداری، از شغلت استعفا نمیدادی.  در کنار شغلت شروع میکردی برای آزمون خوندن. بعد که نتیجه مشخص شد بعد میومدی بیرون. الان فعلا کله ات داغه ، دو هفته دیگه کلافه میشی از تصمیمت

اگر بچه نداری، از شغلت استعفا نمیدادی.  در کنار شغلت شروع میکردی برای آزمون خوندن. بعد که نتیجه ...

من هرگز درکنارَشغلم نمیتونم درس بخونم چون کارم تمام وقت و شغلم پردغدغه وقتی برای مطالعه نیست و من تصمیم گرفتم خوب بخونم با کم فایده نداره

وقتی جسارتش داری پس عرضه و لیاقت رسیدن بهشم داری  غیرت کن بخون  ایندت اونجور ک تصور میکن ...

عزیزم این حرفهای شعاری آدم رو بدبخت میکنه! 

من تجربه اش رو دارم.

اینجا ایرانه و از همه چی مهم تر درآمد داشتنه.

به استارتر هم گفتم ، منم ده سال پیش شغل خوبم رو به خاطر درس گذاشتم کنار ، نه تونستم ادامه بدم( البته بگم فوق لیسانسم) نه کار خوب پیدا کردم. و الان پشیمونم و فرصت‌های رو سوزوندم 

خوب کارت روسبک تر می کردی اونم میخوندی معلمی هم همچین اش دهن سوزی نیست که

نمیشد کارم تمام وقت بود 

عزیزم این حرفهای شعاری آدم رو بدبخت میکنه!  من تجربه اش رو دارم. اینجا ایرانه و از همه چی مهم ...

شمادرس ادامه ندادی ولی من میخوام ادامه بدم

من هرگز درکنارَشغلم نمیتونم درس بخونم چون کارم تمام وقت و شغلم پردغدغه وقتی برای مطالعه نیست و من تص ...

آخه آزمون معلمی که هر سال برگزار نمیشه که!

بعد هم وقتی قراره آزمون برگزار بشه از دو سه ماه قبلش اعلام میکنن. میتونستی همون موقع استعفا بدی . نه از الان