2777
2789
عنوان

خانواده شوهر ی که

267 بازدید | 31 پست

فقط بی عدالتی بلدن من چیکار کنم با اینا،تو‌هرچی که فکرشو بکنین هر جوری که به نظرتون میرسه حق مارو نسبت به اون یکی بچه ها و نوه هاشون خوردن و فقط از آدم توقع دارن دیگه واقعا نمی‌کشم😭💔

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

کارایی باهام کردن که دیگه نه ذوقی برام مونده تو زندگی نه شوقی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

قبل ازدواج فک میکردم شوهر آدم خوب باشه آقا باشه جنتلمن باشه کافیه،ولی الان میگم نه کافی نیست اول خونواده رو بشناسین بعد طرف و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قط رابطه

زیاد رفت و آمد نمیکنم فقط مراسمات میرم ولی بازم نیششون و میزنن، دیگه واقعا نمیتونم 

یعنی خدا جواب دل شکسته ی من و میده یه روزی ،جوونی که به باد رفت آرزوهایی که ....💔

زیاد رفت و آمد نمیکنم فقط مراسمات میرم ولی بازم نیششون و میزنن، دیگه واقعا نمیتونم 

سعی کن نادیده بگیریشون.شایداولش سخت باشه ولی تو میتونی ،،به این فکر کن هیچکس ارزش اینو نداره روح وروانت رو خدشه دار کنه.همه چیو بگیر به تخمدان هات  

توقعاشونو براورده نکن به هیچ وجه

برآورده نمیکنم یه جور دیگه میریزن سرم ،دم از خدا پیغمبر میزنن،حلال حروم میکنن ولی برا مردم نه برا خودشون

سعی کن نادیده بگیریشون.شایداولش سخت باشه ولی تو میتونی ،،به این فکر کن هیچکس ارزش اینو نداره روح ورو ...

آره ولی فرق بین بچه هامو میبینم تیکه تیکه میشم💔

قبل ازدواج فک میکردم شوهر آدم خوب باشه آقا باشه جنتلمن باشه کافیه،ولی الان میگم نه کافی نیست اول خون ...

منم بعد ازدواج اون روی وحشتناک خانواده شوهر رو شناختم اوایل خیلی حرص میخوردم الان همشون به کتفمن  

منم بعد ازدواج اون روی وحشتناک خانواده شوهر رو شناختم اوایل خیلی حرص میخوردم الان همشون به کتفمن &nb ...

متنفرم ازشون دلم شده پر از نفرت درصورتی که من اصلا آدم کینه ای نبودم ، همش می‌خوام یه بلایی سرشون بیاد من آروم شم

برآورده نمیکنم یه جور دیگه میریزن سرم ،دم از خدا پیغمبر میزنن،حلال حروم میکنن ولی برا مردم نه برا خو ...

الان که خیلیا اینجورین،،فقط باید تمرین کنیم که فکرمون رو فقط درگیر عزیزانمون کنیم نه آدمای بیخود و کفتار صفت 

من میگم همون قدر که منو ناراحت کردن باید ناراحتی ببینن،باید اذیت شن،باید زجر بکشن،بابد گریه کنن،باید دلشون بشکنه