2777
2789
چقدر کمه درصدات 

چقدر باشه خوبه 🥲من این شکلی زدم ریاضی۲۱

فیزیک۲۵

شیمی۶

زیست۹

زمین نزدم

هوش۶۰

تعلیم۱۵

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ریاضی چن زدی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

باز وضعیت ریاضی فیزیکت بهتره  ولی خب نمیشه گفت  هم جامعه آماری تجربی بالاس هم ظرفیت فرهن ...

🥲اره دقبقا

حالا هدفم اول رشته های پیراپزشکیه بعید بدونم بیارم

نمره هام میخوای بگم

🥲اره دقبقا حالا هدفم اول رشته های پیراپزشکیه بعید بدونم بیارم نمره هام میخوای بگم

والا من زیاد تو کنکور الان سر رشته ندارم چهار سال پیش کنکور دادم همش تراز و فلان بود 

نمره هامم خوب نبود 

والا من زیاد تو کنکور الان سر رشته ندارم چهار سال پیش کنکور دادم همش تراز و فلان بود  نمره هام ...

آها😍چه رشته ای خوندیدد

من انسانی بودم  ی سال پشت کنکور موندم

موفق باشید♥️