2777
2789

لطفا هر.کسی تجربه داره بگه ک ما هم  استفاده کنیم . اونایی ک با اچ سی جی باردار شدین بی بی هاتون کی مثبت شد????? از رو چندم تزریق آمپول بی بی زدین?

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
روز 13 پری زدم 15 روز بعد بی بی مثبت شد

قبل از 15 روز اصلا نزده بودی?

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی اگر آزمایش رقته بودی بتات چند بود عددش?

همون دفعه.اول مثبت شد؟؟

چند تا فولیکول داشتین؟؟

علائمتون بعد از زدن امپول چیا بود؟؟

من زیر دلم خیلی درد میکرد و.ترشحم داشتم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

ن نزدم من از روز امپول حساب کردم دو هفته بعد بی بی زدم مثبت شد ازمایش 127 خود .ولی متاسفانه خارج از رحمی باردار بودم ایشالا واسه شما مثبت باسه و یه نی نی سالم به دنیا بیاری . شما کی امپول زدی چه دارویی مصرف کردی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم این ماه زدم برای اولین بار هنوز نمیدونم مثبت میشه یا نه    

روز چندمی عزیزم بی بی زدی?

ن نزدم من از روز امپول حساب کردم دو هفته بعد بی بی زدم مثبت شد ازمایش 127 خود .ولی متاسفانه خارج از ...

انشالله امروز نه روزه آمپول زدم دیروز بی بی حاله انداخت منم کلی توشحال شدم شبش زدم یکم پرتر شد دیگه بال دراوردم.امروز دو تا زدم.هر دو منفی شد

چند روزه زدی ؟ ایشالا مثبت میشه

سه شنبه شب زدم

هفت روز میشه

قربونت جیگر 

ایشالله 

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
همون دفعه.اول مثبت شد؟؟ چند تا فولیکول داشتین؟؟  علائمتون بعد از زدن امپول چیا بود؟؟ من زیر ...

دفعه اول منظورتون امپول هست ؟؟ ن عزیزم من 6 ماهی بود دارو مصرف میکردم یه بار هم امپول اچ سی جی زدم تو اون 6 مله بعدش که لتروزول خوردم و دوتا امپول اچ سی جی زدم باردار شدم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم این ماه زدم برای اولین بار هنوز نمیدونم مثبت میشه یا نه    

انشالله عزیزم یه نی نی خوشگل میاد تودلت توهم واسه من دعا کن فردا که نوبت دکتر دارم چیزای خوبی بهم بگه

میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستین
سه شنبه شب زدم هفت روز میشه قربونت جیگر  ایشالله

چند ماهه اقدامی