2821
2789
عنوان

چشم چرونی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 54 پست
هعی خدااا وقتی این رفتاراشو میبینم دوست ندارم اصلا باهاش زیر یه سقف باشم

میفهممت خیلی سخته خیلی من که انقد حساسم یه شب دیدم شوهرم داره یه کلیپ میبینه توش پر زن شانتال مانتال و ارایش و فلان دیدم نگا کرد باز تموم شد از دوباره دلی کرد ببینه انقد اعصابم خورد شد که یه دور با خودش دعوا کردم یه دورم تو دلم انقد فوش دادم این زنایی که چی تو مجازی چی حقیقی همه جاشون میریزن بیرون اینا همه حق الناسه و کمتر خانومیه که فک کنم اون دنیا ببخشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفهممت خیلی سخته خیلی من که انقد حساسم یه شب دیدم شوهرم داره یه کلیپ میبینه توش پر زن شانتال مانتال ...

واقعا سخته من خودم خیلی رعایت میکنم یه جوری رفتار میکنم و میرم بیرون ک حتی هیچ مردی جرات نگاه کردنم بهم نداره و دوست ندارم ک مثل من یه خانواده بیفتن به جون هم بخاطر لباس پوشیدن و رفتار سبک من

وقتی نگاه میکنه عصبی نمیشی؟

خیلی ب مرز جنون میرسیدم بد اون نگاهی ک اون زن ب من میکرد ک ینی اره من از تو سر ترم حالم ب هم مبخورد اما صبوری کردم  وانمود کردم مهم نیست البته خودمم مدام ب پسرا نگاه میکردم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خیلی ب مرز جنون میرسیدم بد اون نگاهی ک اون زن ب من میکرد ک ینی اره من از تو سر ترم حالم ب هم مبخورد ...

منم دوست دارم تلافی کنم اما نمیتونم به پسرا نگاه کنم چون الان میدونی دیگه همه دنبال یه اشاره ان نگاه کنی فکر میکنن خبریه وای اون حس خیلی بده وقتی شوهر ادم به یه زن دیگه خیره بشه من همش فکر میکنم اونا از من سرترن و احساس خفت و خاری میکنم در صورتی ک اینطور نیست اصلا

واقعا سخته من خودم خیلی رعایت میکنم یه جوری رفتار میکنم و میرم بیرون ک حتی هیچ مردی جرات نگاه کردنم ...

اهوم منم همینطور ولی بهت یه راهکار بدم یه مدت اصلا حساسیت نشون نده متوسل شو به شهید نوید صفری و چله زیارت عاشورا بردار به نیت سرازیر شدن ارامش به زندگیت و سر به راه شدن شوهرت حتما جواب میگیری 

دست خودم نیست خواهر اینقد عصبی میشم ک خدا میدونه نقطه ضعفم هست کلا چشم چرونی

سعی کن با سیاست و مدبرانه تر رفتار کنی💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عادته. دست خودش نیست. ما خانوما خودمون هم همینطوریم ب زن ها دیگه نگاه میکنیم حالا مثلا مدل موهاشون لباسشون ارایششون برامون جذابه در لحظه. اقایون هم همینطورن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اومدم بگم همه مردا همینن . غصه نخور تنها نیستی  البته این رنگ و لعابی ک بیرون می‌بینیم ما ک زن ...

حرف حساب عنترای سست عنصر 🤣🤣

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
صد ها بار بهش گفتم ک من خیلی اذیت میشم تو این کارارو میکنی و متنفرم از چشم چرونی ولی فایده ای نداشته

مطمعنی که چشم چرونه؟

شاید فرهنگش اینطوریه که به آدما دقیق بشه و حسابی نگاشون کنه.