2777
2789

خیلیا هستن که مخالف این نظر هستن و میگن خوبه منم دلایل خودمو دارم 

به تازگی دوست پسر دختر خالم که ۵ ۶ سال باهم دوست بودن رفت زن گرفت کسیو که اصلا نمیشناخت و بهش معرفی کرده بودن و قاعدتا عشق و علاقه ای نبوده 

حالا حرف من اینکه خواهشا خودتونو اینجوری مسخره دست کسی نکنید همه ادمه لایق عشقن نه یه زندگی اینجوری حالا دختر خاله من هیچی رفت گند زد به زندگی یه نفر دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا فقط ازدواج سنتی خوبه. دوست بشن که اخرش چی پسره بره یکی دیگه رو بگیره؟ دخترا اصلا نباید منتظر کسی بمونن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

چه ربطی به ازدواج سنتی داره عزیزم؟

اتفاقا ازدواج سنتی که با شناخت شکل بگیره خیلی بهتره

منظورم چیه؟

منظورم اینکه خواستکار بیاد و ی سال باهم بیرون برن مشاوره برن‌اخلاق همو بشناسن ازدواج کنند

حداقلش طرف به هدف ازدواح اومدع و اگر  تو اشنایی متوجه شدن به درد هم نمیخورن. تموم میشه 

ولی  اگر از ازدواج غیر سنتی اشنایی های پر پایه هوسو هیجان اولیه است 

خوب باید بگم هیچ تضمینی نداره بعد از اون اشنایی پسره دختر رو بگیره یا دختر به پسره بله بگه!! یا ممکن خونواده ها نه بگن و نزارن بشه یا تحت تاثیر احساسات چشمشون رو بدی های طرف ببندن و بعد ازدواج بفهمن اشتباه کردن و طلاق بگیرن.. اینا معایب ازدواج مدرنه خوب الان روح احساس اینا لطمه میخوره میرن دنبال زندگی بعدی!

ولی سنتی که هدف طرف معلوم ازدواج بعد مثل مدرن اشنایی شکل بگیره خیلی هم مستحکم خوبع 

اول اینکه طرف  هدفش مشخص و بازیچت نمیکنه 

دوم اینکه اشنایی هم شکل میگیره و منطقی عقلانی پیش میره و در حین اشنایی احساسات هم پیش میاد( اگر احساسات درگیر نشه بعد اشنایی منطقی نباید ادامه داد چون بعدا هم‌پیش نمیاد پس کشش باید باشه) 

سوم اکر بهم خورد و نشد اسیب نمیبینند

نه مثل مدرنا انقدر همو تجربه کردند بعد از جدایی اه ناله هاشون میره بالا