2777
2789
عنوان

یعنی خدا جواب دل شکسته رو میده؟

28 بازدید | 4 پست

خدا همیشه هرکس به ناحق دلمو شکست به ماه نمیکشید جوری زمینش میزد که حد نداشت دقیقا همون بلایی که سرم میاوردن ده برابر سرشون میاورد

برای مثال مادرشوهرم پولمو خورد و همشم بهم تیکه مینداخت هیچی نگفتم یه ساعت بعدش ده تومن پولشو دزدیدن🙃خوشحال نمیشما اما میدونم خدا هست

اما حدودا پارسال یه اتفاق خیلییییییییی بزرگ برام افتاد جوری که هرروز و هرثانیه تو فکرشم دلم میلرزه الان مینویسم از ته دلم نفرین کردم جوری زدنم زمین الانم میلنگم😭دخترش تصادف کرد جفتش پاهاش شکست خودش از رو چهارپایه افتاد اما اونی که ماجرای اصلی زیر سرش بود نه🙃شب عروسی پسرش اینکارو کرد جورییییییی نفرین کردم که همه گریه میکردن برام چجوری اه به این بزرگی پشت یه اول زندگی باشه؟؟؟؟شوهرم فراموش کرده اما من نه

یعنی میبینم همونننننن حال منو تو حال اونا؟؟؟؟یعنی میبینم همون بلا سر خود سلیطش اومده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.