2777
2789

اعتماد به نفس مو از دست دادم کلا ..دیروز رفتم مصاحبه واسه مربی گری ..البته خیلی سخت و زیاد سوال نپرسیدن .‌ولی چون من بار اولم بود استرس گرفتم..ازم پرسید نقطه قوتت چیه منم خوب نتونستم جواب بدم ..نمیدونم چرا وقتی یه نفر سوالی میپرسه هول میشم معنی شو نمی‌فهمم.

شمام همینطوری هستین ؟

میشه زعم راهکار بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه. منم نمی‌تونستم جواب بدم خوب.

خب خیلی ریلکس ازم میپرسید ..که استرسی بهم وارد نشه .ولی من موندم چی جواب بدم .مثلا گف کلاس رو چجوری اداره میکنی

جلو آینه تمرین کن حتماا

موقع فیلم دیدن و دیالوگ گفتن بازیگرا نقش طرف مقابل رو بگیر و خودت جاش دیالوگ بگو

من اینا رو یه مدت انجام دادم کلا عوض شدم

میتونی ارتباط چشمی برقرار کنی؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

جلو آینه تمرین کن حتماا موقع فیلم دیدن و دیالوگ گفتن بازیگرا نقش طرف مقابل رو بگیر و خودت جاش دیالو ...

اره ارتباط چشمیم خوبه ..همین که یه نفر سوال میپرسم هی با خودم کلنجار میرم الان چی جوابشو بدم ..مخصوصا وقتی کلمات گنده بپرسم ..ینی حرفای قلمبه سلمبه که معنی شو ندونیم

اره ارتباط چشمیم خوبه ..همین که یه نفر سوال میپرسم هی با خودم کلنجار میرم الان چی جوابشو بدم ..مخصوص ...

فهمیدم

موضوع اعتماد بنفس نیست عزیزم

دایره لغاتت کمه

کتاب خیلی زیاد بخون 

کتابای فن بیان هم بخون، تو گوگل بزن اونی رو پیدا کن که روش های پاسخ دهی به سوالات رو آموزش میده

خیلیا این مشکلو دارن 

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

فهمیدم موضوع اعتماد بنفس نیست عزیزم دایره لغاتت کمه کتاب خیلی زیاد بخون  کتابای فن بیان هم ...

ممنون عزیزم .اره دقیقا دایره لغاتم کمه..با اینکه لیسانس دارم....اتفاقا اصلا کتاب نمیخونم ..باید بگم کتاب فن بیان اسم خاصی نداره؟؟؟

ممنون عزیزم .اره دقیقا دایره لغاتم کمه..با اینکه لیسانس دارم....اتفاقا اصلا کتاب نمیخونم ..باید بگم ...

اشکال نداره گلم با تمرین راه میوفتی

نه باید بگردی پیدا کنی، الان خودم چندتا برات پیدا میکنم🫂 

اشکال نداره گلم با تمرین راه میوفتی نه باید بگردی پیدا کنی، الان خودم چندتا برات پیدا میکنم🫂 

آخه میدونی مامان بابام که بیسواد بودن در حد خوندم داشتن بعد بهم که بلد نمیدادن .تازه اون موقع هم خودم ‌لیلل حالیم نمیشد الان از موقع دانشگاهم یادم میاد میگم چقد ساده بودم الان تازه به خودم افتادم ..خیلی ممنون عزیزم خیر بینی گلم .

آخه میدونی مامان بابام که بیسواد بودن در حد خوندم داشتن بعد بهم که بلد نمیدادن .تازه اون موقع هم خود ...

خواهش میکنم عزیزم

ببین من خودم این کتابا رو مفید دونستم

جادوی بداهه گویی

ارتباط موثر با زبان آدمیزاد

آیین سخنرانی

حتماا این سه کتاب رو مطالعه کن و از امروز شروع کن به خوندن کتاب، اول از موضوعاتی که مشکل داری شروع کن و عادت کتابخونی رو به زندگیت وارد کن،من خودم هر شب باید کتاب بخونم تا بتونم بخوابم، تاریخی، کلاسیک، روانشناسی

درک میکنم عزیزم ولی شما که الان متوجه شدی باید به خودت بیای و شروع کنی. کتاب بهترین منبع برای تغییر کردنه. کانال یوتیوب یک پله بالاتر هم حتما ببین. بهت کمک می‌کنه. سوالی داشتی در خدمتم عزیزم.

خواهش میکنم عزیزم ببین من خودم این کتابا رو مفید دونستم جادوی بداهه گویی ارتباط موثر با زبان آدمی ...

بعدم فیلم و سریال خیلی موثره، اخبار و ترند ها رو دنبال کن. خودت رو بروز کن در هر حال و با آدم هایی بگرد که تو این موضوع ازت بالاتر باشن. 

خواهش میکنم عزیزم ببین من خودم این کتابا رو مفید دونستم جادوی بداهه گویی ارتباط موثر با زبان آدمی ...

خیلی ممنون عزیزم چشم حتما شرو میکنم به خوندم ..چون الان وقتم آزاده .بعدش اگه خدا بخواد میخام واسه آزمون آموزش پرورش شرکت کنم .خیلی شغل معلمی رو دست دارم برام دعا کنید😥😔