2777
2789
عنوان

فارسی نهایی

107 بازدید | 7 پست

دوستان همه کتاب سوال میاد مثلا شعر حفظ معنی و ارایه هم میاد؟ 

فرمول بیست خوبه؟ 

یا منع خوبی اگه دارید بگید ممنوت

بعد از کفش بیشترین چیزی که زیر پا گذاشته می شود انسانیت است...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین 

شعر حفظی و روانخوانی و گنج حکمت ها 

از اینا معنی متن یا بیت و یا آرایه و دستور نمیارن و مجاز نیست!

فقط لغت و املا و خفظ شعر هم که باید خفظش کنی .

بقیه ی جاهای کتاب همه مهمن 

مخصوصا مارگاه ها و فکری ها که سوال و جوابه 

موفق باشی ❤️🫂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فرمول بیست رو تا حالا ندیدم و کار نکردم 

اما پر سوال مهر و ماه رو کار میکنم که عالیه 

همه چییی هست همه چییییی 😍

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

فرمول بیست رو تا حالا ندیدم و کار نکردم  اما پر سوال مهر و ماه رو کار میکنم که عالیه  هم ...

ممنون گلم مطمئنی نمیاد دیگه؟ 

ممنون گلم مطمئنی نمیاد دیگه؟ 

بله عزیزم امروز حذفیاتش رو خوندم 

خودم هم نهایی دارماااا نمیخونم اینارو 

انگاارررر بخش بزرگی از کتاب برداشته شد 😂❤️

ببین اون روانخوانی هارو یه دور بخون املایی چیزی اومد بتونی جواب بدی

بله عزیزم امروز حذفیاتش رو خوندم  خودم هم نهایی دارماااا نمیخونم اینارو  انگاارررر بخش ب ...

دستت درد نکنه مرسی