زنگ زدم واسه آگهی پرستاری نوزاد تو دیوار ..یه خانوم که خودشو دکتر ماما زنان معرفی کرد گوشی رو برداشت
راستش صداش کاملا زنونه بود واولش اصلا شک نکردم
بعد از اینکه گفت یه دخترنوزاد کوچیک داره و خودش چون مطب هست میخواست پرستاربگیره یه چندتا سوال الکی پرسید و بعد زد تو جاده خاکی ..همش چرت و پرت میگفت
مثلا میگفت هر سوالی درمورد عفونت و مربوط به بانوان هست میتونی ازم بپرسی مشاوره بهت میدم..منم گفتم خیلی ممنونم عفونت ندارم بعدگفت توخونه اصلا لباس زیر نپوش با دامن باش و سوتین اصلا نبند فکر نکن اگه نبندی سینه هات بزرگ میشه یا افتاده سایز سینه هات چنده ...منم باتعجب شک کرده بودم این چرا ازاین حرفا میزنه با من من جواب دادم بعد میگه نوکش بیرونه یاتو ...خلاصه دیگه حرصم گرفته بود اما صداش واقعا زن بود ولی گفتم بزار ببینم تهش میخواد چی بگه گزارش کنم دیوار مسدودش کنه...برگشته میگه من فقط بچه ام هشت ماهشه یه عادتی داره که پستونک نمیخوره به سینه عادت داره به هرکی ام زنگ زده گفتم که برای اینکه بچه ام گریه و بیقراری نکنه به جای پستونک بهش سینه خودشو بده البته شیر که نداره فقط برای اینکه بچه آروم بشه...مرتیکه هول خودشو فکر کنم زن جا زده بود ولی آخه صداش بازن مو نمیزد یعنی زنونه زنونه...خدا لعنتشون کنه همه جا مریضای جنسی ریخته...گزارش بزنم ازنظرشمام مرد بوده دیگه مگه نه زن که ازاین حرفا نمیزنه