2777
2789
عنوان

حاضرین باهاش زندگی کنید اگه بگه..

359 بازدید | 34 پست

اگه شوهرتون دست بزن داشته باشه و بعد از اینکه بدجوری کتکتون بزنه و آبروریزی کنه اگه برای ادامه ی زندگی براش شرط بذارید که حق طلاق بهتون بده و یه ملکی به اسمتون بزنه و این آقا فقط بهتون حق طلاق بده و بگه چیزی به اسمت نمیزنم چه برداشتی میکنید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خط اولو که خوندم گفتم طلاق✋

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یعنی احتمالا دوباره کتک بزنه و حاظر نیس ملک از دست بده ولی حاظر منو از دست بده

پس در نتیجه جدا میشم تا قبل اینکه دوباره حرمتم رو زیر پا بزاره و دست بلند کنه روم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چون می‌ترسه ملک به نامتون کنه و برای تلافی فورا ازش بگیرید و برید 

اگر قصد بخشیدن و زندگی کردن داری حق طلاق هم کم چیزی نیست !

خدای ناکرده اگر روزی تصمیم ب جدایی هم داشتین دیگ‌اختیار با شماست مهریه هم در هر صورت به زن تعلق میگیره .

فقط یادت باشه تو گرفتن حق طلاق ، 

محضردار با هماهنگی بخشیدن مهریه رو تو برگه در ازای حق طلاق عنوان نکنه!!!!!!