2777
2789
عنوان

خانم گلها یه نظر بدین برای تولد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 42 پست

کادو پول نده یه چیزی که به کار بیاد و دوست داشته باشه بخر

یه تم مردونه بزن نیازم نیست زیاد شلوغ پلوغش کنی چون اصولا آقایون نمیپسنپن شلوغ باشه

غذای مورد علاقشو درست کن و اگه دوست داشتی یه نمونه غذا دیگم درست کن

فقط از برف شادی استفاده نکن که مضره 

بادکنکاتم ترجیحا با گاز هلیوم پر نکن خطر دار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شام که بی شک باید غذای مورد علاقه همسرتو بپزی 

چند. نمونه نپز مهم دور هم بودنه مثلا قرمه سبزی با پلو با سالاد 

یا زرشک پلو با مرغ و سوپ 

بادکنک آرایی هم بنظرم نکن اصرافه 

شیرینی فروشی که رفتی یه دسته بادکنک هلیومی هاییکه با طناب بهم گره خوردن بگیر فوقش بشه صد تومن 

با کیک

کادو هم ساعت بگیری بنظرم به نسبت پول ماندگار  تره

پیشاپیش تولد همسرتون مبارک باشه عزیزم  

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
خب شما میشه کادو پیشنهاد بدین؟؟ لباس دوسنداره چون تازه ازدواج کردیم کفش و ساعت اینا نو داره

کادو یه ادکلن براش بخر

تم مینیمال هم ارزون تر در میاد هم شیک تره

حالا شما میتونی از بادکنک

ابی کاربنی/مشکی

ابی کاربنی/سفید

سفید/نقره ای

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

یه همچین کیکای…

و اینکه یه دسته گل رز قرمز هم بگیرین

یا اگر تم تولدتون رو 

ابی کاربنی/مشکی انتخاب کردید یه دسته گل رز ابی با کاغذ دورش هم مشکی یه ادکلن هم براش بگیر

خیلی خوب میشه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

ایرپاد‌ ، ساعت هوشمند ، پاور بانک ، ست چرم مردانه ، ریش تراش ، ادکلن و......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

یه همچین کیکای… و اینکه یه دسته گل رز قرمز هم بگیرین یا اگر تم تولدتون رو  ابی کاربنی/مشکی ا ...

اگر هم بادکنک رو ابی/سفید در نظر گرفتی یه دسته گل رز ابی با کاغذ دورش سفید باشه…

یه سری گلا ژیپولاو نمیدونم همچین چیزی 

به گل فروش بگو برات بزاره

هشت سال پیش برای شوهرم تولد گرفتم و خانواده ش و دعوت کردم و به عنوان کادو یه مقدار پول که باور کنین با جون کندن به دست آورده بودم بهش کادو دادم 

و شوهرم در کمال ناباوری همونجا پولی که حاصل دسترنجم بود و  بین خانواده‌اش تقسیم کرد ‌وبه همه شون یه مقدار پول داد 😐هنوز که هنوزه چشم دنبال پوله ست 😂

بگذریم که از فردای تولد تا مدت های آتی هرکی پول لازم می‌شد میومد سراغ ما و میگفت شما دست و بالتون بازه کمک مون کنید 😐

برام درس شد شده کادو ندم ولی توی جمع پول ندم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
هشت سال پیش برای شوهرم تولد گرفتم و خانواده ش و دعوت کردم و به عنوان کادو یه مقدار پول که باور کنین ...

😂😂😂😂 وای این خنده عصبیه من جات بودم تنها که شدیم کاری باهاش میکردم که شبونه بره پولارو پس بگیره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سالادماکارونی درس کن با غذایی که خیلی دوس داره

الان برات چنتا عکس میفرستم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم