2777
2789

سلام عزیزان تولد شوهرم ۳۱ خرداد هست و اولین تولدش هست ک تو خونمونیم یعنی یکساله ازدواج کردیم قصد دارم پدر و مادرم و پدرشوهر و مادرشوهرم را دعوت کنم الان میشه کمک کنید که شام چی بپزم 

سورپرایز به چه صورت باشه

کیک و بادکنک آرایی چطوری باشه

قصد دارم کادو ۵ تومن پول تزئین کنم شما ایده بهتری دارید؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذا بنظرم جوجه و ماهیچه و یه سینی مزه 

کادو بنظرم پول خوب نیس هدیه بگیر 

سوپرایزم که قبلش خبر نده بهش مهمونارو دعوت کن کفشا رو بیار تو خونه البته اگه خانواده خودش بهش نگن 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
مرغ شکم پر درست کن با سالاد و مخلفات کیک سفارش بده  نیاز به تزئینات نیست بنظرم

چجوری درست میکنی شما مرغ شکم پر 

من میخوام تو قابلمه بپزم برا مهمونی بنظرتون خوب میشه؟

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺

زیاد شلوغ پلوغ نکن

یه تم مینیمال انتخاب کن میخای برات بفرستم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

با قابلمه تا الان نپختم ولی با فر  یا توستر اگه میتونی بگم چطور درست کنی

ندارم 

میخوام تو قابلمه درست کنم

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺