2777
2789
عنوان

مهمون بی شعور و بی کلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 31 پست
دقیقا جوری میان آدم برنامه هاش بهم بخوره  الان من بعد از ظهر تایم عکاسی دارم  مامانم میخ ...

خب شما هم بگید ما خونه نیستیم 

یا بگید شرمنده فعلا شرایط مهمان داری نداریم  سر فرصت خودمون دعوتتون میکنیم 

دوبار که بیرون بمونن وخرج رستوران و هتل بیوفته گردنشون یاد میگیرن بدون هماهنگی خودشونو خونه مردم مهمان نکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی همیشه کارشون همینه مهمون نوازی جواب نیست شاید طرف پول نداره وسیله نداره خونه میوه و مرغ و گو ...

بله درسته

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
وقتی همیشه کارشون همینه مهمون نوازی جواب نیست شاید طرف پول نداره وسیله نداره خونه میوه و مرغ و گو ...

اصلا سر این به گووووور

بعضی از این پایتخت نشینان سر تا سر سال خبری ازشون نیست 

اصلا انگار یه اقیانوسی دیگه زندگی میکنن

اونوقت سوم اسفند ماه که میشه زنگ می‌زنن

با خوش و بش و هر هر خنده

عید مهمون نمیخوایین؟؟؟

اونوقت خونشون که میری 

واااااای خداااااااااا دستشون می‌لرزه برنج پلاستیکی درست کنن

اونوقت اینجا از ما انتظار برنج محلی دارن و سبزی چوچاق😑

عجب مهمون نوازین شما😐😐😐😐😐

عجب بیشعورن اونا گردن خوردشون شب قبل خبر میدادن نشد راه افتادن یا تو جاده یعنی چه تو شهریم الان میایم؟؟   ۶ سال پیش ی بی‌شعور این کارو با من کرد ۹ ساعت شهرشون با ما فاصله داشت زنگ زد گفت نیم ساعت دیگه خونتونیم کی؟ کسی که ۷سال بود ندیده بودم و صداشو نشنیده بودم ازدواجش دعوتم نکرده بود همسرشون اول بار بود میدیدم  آمدن خونمون گفتم از قبل خبر میدادین گوسفند سر ببریم و......گفت خواستم سورپرایزت کنم بعد چند روز رفتن الان ۶ ساله ی زنگ نزدن اما هنوزم استرس اینکه بخواد سورپرایزم کنه رو دارم 

عجب بیشعورن اونا گردن خوردشون شب قبل خبر میدادن نشد راه افتادن یا تو جاده یعنی چه تو شهریم الان میای ...

😂😂😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
عجب بیشعورن اونا گردن خوردشون شب قبل خبر میدادن نشد راه افتادن یا تو جاده یعنی چه تو شهریم الان میای ...

بلانسبت بلانسبت من جای تو باشم میرینم تو اون سورپرایز 

اگه من باشم میگم تا الان تو کدوم گوری بودی 

الآنم برو همونجا

😂😂😑😑

یه فامیل شخمی ما داشتیم تهران همش میومدن خونمون 

رفتیم تهران دکتر 

خونه اونام رفتیم

تا ورود کردیم به داداشم گفت شلوغی نکنی همسایه داریم 

فردا سر سفره صبحانه داداشم گفت آجییییی( خواست چیزی نشونم بده)

دیدم داد زد گفت عههههه مگه نگفتم آروم 

همسایه داریم

گفتم به درک که همسایه داری نکبت عوضی

شما میایین شهرستان پاچه همسایه ها مارو میگیرین ما نمی‌گیم همسایه داریم 

بچه ترسید مرتیکه 

خجالت نمی‌کشی میایی خونه ما مفت میخوری مفت میچری 

اومدیم خونت انگار اولادت مرده

ب بابام گفتم از دیشب تا حالا انگار از گرسنگی فرار کردیم با این برخوردشون

تو بچه رو می‌فرستی جلوشون 

اونوقت نگا برخوردشون

دیگه نموندیم 

هرچی التماس کردن محل ندادیم

بلانسبت بلانسبت من جای تو باشم میرینم تو اون سورپرایز  اگه من باشم میگم تا الان تو کدوم گوری ب ...

برینم؟؟؟ ای خواهر چند روز مثل کلفت جلو دستشون کار کردم کلی تحویل گرفتم  روز آخر رفتنی وایسین و چند روز پیشمون بمونید و.....دم ماشین لحظه آخر گفت ما همه چیز باهامون بود اصلا مهم نبود شما باشین یا نه  هنوز تو شکم چقدر آدمها میتونن نمک نشناس باشن نریدم هیچ رید تو تعریفم از شعور و معرفت آدمها     سه سال پیش خواهرش میخواست بیاد شهر ما برای کار درمانی و.....که نیاز به پرستاری داشت بهم گفتن میخواد بیاد گفتم نمیشناسمشون تا حالا کجا بودن  یک بار احوالم نپرسیده بعد حالا توقع داره ......