2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم از خدایه بزرگ میخام که اول شمارو به مراد دلتون برسونع تاپیک های شمارو میخوندم من۱۸سالمه و پنج ماهه ذچار مشکلات معده شدم ورم معده دارم و ریفلاکس و خلاصه خوب بشو نیست بعضی وقتا خبلی جالم بد میشه

زمانی که به خداوند شک میای اون زمانیه که خدا بهت نزدیک تر میشه یه کتابی میخوندم که خدا گفته اون ادمایی که زیاد توبه میکنن و توبه میشکونن و باز توبه میکنن و برمیگردن به سمت خداوند و خدا بیشتر دوس داره چون با این که گناه میکنن ولی باز از خداوند توبه میخان و به یاد خداوندن  تا اون هایی ک گناه میکنن و نماز میخونن و خون مردمو ب شیشع کردن 

ماها تاب و توان امتحان الهی رو نداریم ایشلا کع بخیر بگذرونید 

فقط میخاستم یک چیزیو بهتون بگم

اگر حس میکنی که اخر خط هست و تموم مشکلات دنبا انباشتع شده دور و ورت اگر احساس خطر بی روحیع ای

این رو بخاطر بسپار اگر وسط اتش هم باشی تا خدا نخاد هیچ اتفاقی برات نمیوفته حتی اگر رئیس جمهور یک مملک باشی بخاد نابود شی نابود شدنی هستی 

خدتو دست تقدیر بسپر در کنار تلاشت و امیدت رو از دست نده  و نذر داشتع باش برای بهبودی وضعیت یک گناه را ترک خاهی کرد 

و من یتوکل الله فهو حسبه : پس هر کس بر خداوند توکل کرد او برایش کافیست 

فقط یه سوالی داشتم  برای معده شوهرتون درمانی انجام شد فایده بده منم جواب گرفتم شاید ازش

همسرم رفتن پیش دکتر زالی(تهران)،بهشون دو هفته چرک خشک کن زیاد دادن الحمدلله بهتر شدن اما ورم معده خیلی به اعصاب مرتبط هست.پرهیز غذاییشون هم ۹ماهه ادامه داره

همسرم رفتن پیش دکتر زالی(تهران)،بهشون دو هفته چرک خشک کن زیاد دادن الحمدلله بهتر شدن اما ورم معده خی ...

اندوسکوپی کردن چیا خوب اثر میکنه بهشون من میکروب معده ندهرم فقط ورمه و ریفلاکس 

اندوسکوپی کردن چیا خوب اثر میکنه بهشون من میکروب معده ندهرم فقط ورمه و ریفلاکس 

بزارید کامل و از اول براتون توضیح بدم.مهر ماهِ پارسال همسرم یه کرونای گوارشی گرفت.مدتی بعداز بهبودی با علائم ورم،بادگلو،احساس سیری روبرو شد.یعنی غذاش دقیقا اندازه بچه دو ساله شد.کم کم ۱۵کیلو وزن کم کرد.اولین دکتری که رفتیم همسرمو آندوسکوپی کرد و نمونه رو فرستادن پاتولوژی.توی جواب آندوسکوپی و مدفوع نشانه ای از میکروب معده نبود.دارو های معده دادن اما بهبودی حاصل نشد.دوباره سی تی اسکن نوشتن و جوابش اوکی بود اما علائم همچنان ادامه داشت.خوده شخصه دکتر به ما یه دکتر دیگه معرفی کرد(انگار کم آورده بود با اینکه دکتره حاذقی هستن).دکتره دومی تشخیص پلیپ معده رو دادن و گفت اردیبهشت بیا برات برش دارم.ما دکتر زالی رو گیر آوردیم و از مطبشون نوبت گرفتیم و رفتیم پیششون.دکتر زالی که آندو و سی تی رو دیدن گفتن اصلا میکروب و هلیکوپاکتر نداره معدت،اما ورم شدید در قسمت معده و اثنی عشر هست.دکتر گفت میخام اول از همه و قبل از هررررر درمانی یه پاکسازی انجام بدم.که عرض کردم دو هفته چرک خشک کن فشرده دادن.یعنی هر ۱۲ساعت دو تا باهم آموکسی سیلین،هر۱۲ساعت دو تا باهم مترونیدازول.یعنی روزی ۸تا چرک خشککن‌...

همراه کیلیدنیوم و لانزو...

اونارو خورد و دوباره مراجعه کرد به دکتر و این بار داروهاشو عوض کرده.اما همسرم میگه بهترم الحمدلله.

حالا درمورد پرهیز غذایی بگم.اینایی که میگم همسرم به هیچ عنوان نمیخوره:گوجه و مشتقاتش مثل رب،لبنیات،گوشت گوساله(گوشت چرخ کرده معمولا گوساله هست)،خورش فسنجون،خام خواری به هیچ عنوان نداره،مثلا میوه خام حتی موز نمیخوره،سبزیجات خام و کاهو نمیخوره.روزی یه عدد سیب پخته میخوره فقط،گوشت کبابی نمیخوره چون هضمش مشکله.گوشت گوسفندی رو خوووب میپزم بعد میخوره.

دکتر گفت باید اعصابتم آروم کنی و مهمترین چیز همینه.

فکر میکنم کامل توضیح دادم