2777
2789
عنوان

متاهل های عزیز

137 بازدید | 10 پست

چیکار کنم شوهرم دلتنگم شه ، خسته شدم دیگه 🥲 دوست دارم دلش برام لک بزنه ، وقتایی که سرکاره تند تند پیام عاشقانه و فدات بشم میده ، از نزدیک من و میبینه یه کلمه حرف عاشقانه نمیزنع اصلا بهم توجه نمیکنه ، چیکار کنم حسش و بروز بده ، البته بگم که الان یه ساله تو عقدیم ، میترسم تا همیشه اینطوری بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و این چیزایی ک گفتم رو با احترام و محبت قبلی انجام بده اما یکم خودتو عقب بکش غر هم نزن

باشه عزیزم ، ولی مطمئن باشم جواب میده ؟ اوضاع غیر قابل تحمل شده برام ، حس میکنم تکراری شدم براش

آره متاسفانه 😑 البته چند هفته ای میشه ازش دور شدم دارم سعی میکنم آدم حسابش نکنم ببینم واکنشش چیه

همین دیگه

منم دقیقا همینجوری بودم

میومد خونه انقد دورش میگشتم ک نگو

فقط میخاست پاشه بره از خونه

اما جدیدا وقتی میاد خونه بعد اینکه غذا میخوریم

میرم کتاب میخونم

یا با گوشیم ور میرم اوایل وانمود میکردم که واقعا داره بهم خوش میگذره و حواسم نیست 

اما جدیدا واقعا همینطوری شده

حالا از وقتی که اینجوری شدم همسرم همش میگه بیا با هم صحبت کنیم گوشیو بزار کنار

حتی بعضی وقتا تیکه میندازه که خانوم اصلا منو حساب نمیکنه😂😂 

کلا خصلت مردا اینجوری که یکم پسشون بزنی بیشتر سمتت میان

قبلنا من همش میرفتم کنارش مینشستم اما جدیدا میرم سمت دیگه مبل میشینم تا خودش بیاد

بعضی وقتا میاد...بعضی وقتا هم خودم میرم پیشش...درکل میگم تعادلو حفظ کن نه اینوری نه اونوری

باشه عزیزم ، ولی مطمئن باشم جواب میده ؟ اوضاع غیر قابل تحمل شده برام ، حس میکنم تکراری شدم براش

نمیتونم بگم مطعن باش یا ن ولی هیچوقت بی احترامی و بی محبتی نکن اما خودتو مستقل نشون بده فکر نکنه درمانده اونی و به اونم فضا بده برای خودش بودن و خلوت کردنش وگرنه منظورم این نیست ک محبتتو ازش  بگیر منظورم این وقتتو صرف چیزای دیگ ای غیر اون هم بکن مردا وقتی میدونن بهشون نیاز داری دیگ تلاش نمیکنن

همین دیگه منم دقیقا همینجوری بودم میومد خونه انقد دورش میگشتم ک نگو فقط میخاست پاشه بره از خونه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم💜 ، حرفاتو قبول دارم منم زیادی قربون صدقه ش رفتم اینطوری شده اوضاعم