2777
2789
منو میگی  چرا انقد رنج میکشم وضعیفم وعمه چیرو خراب میکنم ونمیتونم مودمو دوست داشته باشم بنظرت ...

معلومه که منشاش خودتی و تلقین کردنت

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی تلاش کنی حتما میشی😂

ببخشید میشه منم بگید که دانشگاه رشته چی قبول میشم رشتمم انسانیه ؟

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

واقعا؟

واقعا

از اون روز دیگ هیچوقت اعتماد ندارم ب کساییکه اینجا میگن حس ششمن😂طرف ماه تولد و سنم درست میگف و تهشم میگف قبول نمیشی واقعا واسم عجیبه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بله 

من میتونم امروز پنج درس فارسی بخونم؟😂

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
بله حس درونی بود

نظرتون درمورد آینده من چیه

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....