2777
2789

یکمی میترسم بچه ها...میخوام خونه بگیرم از دست شوهر معتادو خائنم فرار کنم چون حاضر نیس طلاقم بده و اینکه خیلی ترس دارم تنهایی برم خونه ببینم و تنها زندگی کنم ولی دیگه مجبورم به نظرتون موفق میشم ؟؟

اره چرا که نه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات عدم تمکین نزنع

اتفاق خاصی نمیفته فقط نفقه و اون یک هشتم ارث همسر رو به زن نمیدن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه بگم تهدیدم میکرد طلاقم نمیداد شیشه میکشه چی؟

چرا شکایت نمیکنی ازش؟ 

شکایت کن ازش آزمایش بگیرن بفهمن شیشه ای هست میتونی طلاق بگیری 

یکی از همسایه های ما شوهرش شیشه میکشید بچه هم داشت 

ی روز شوهرش زنده زنده اتیشش زد تو خونه رضایت ندادن خونوادش اعدام شد 

شیشه ای ها خیلی مشکل دارن 

طلایی چیزی نداری که در حد سه چهار ماه اگه کار پیدا نکردی بتونی از پس مخارجت بر بیای؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ینی چی طلاق نمیده؟؟شما پیگیری کن شرایطتت رو بگو 

اگه ببینن واقعن اعتیاد داره و دست بزن و اذیت میکنه اصلن نیازی ب اجازه اون نیست دادگاه خودش طلاق میده

ی دختری فامیل ما اینجوری بود ..دادگاه خودش طلاقش صادر کرد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

نه متاسفانه دیگه یه کاریش میکنم سعی میکنم سریع یه کاری پیدا کنم یه جوری سخت میگذرونم تا ببینم چی میش ...

خب عزیزم همین اول کار خونه پول پیش میخواد

یه چند ماه شرایطو بررسی کن بی گدار به آب نزنی بعد چند ماه دست از پا درازتر بخوای برگردی

اگر خونه آشنایی کسی داری برو چند ماه بمون بعد مستقل شو

طلایی چیزی نداری که در حد سه چهار ماه اگه کار پیدا نکردی بتونی از پس مخارجت بر بیای؟

نه فقط یه گوشواره دارم که اونم برای پول پیش فروختم صفر صفرم فقط به اندازه پول حمل بار دو تومن پول میمونه همین وبس..اینجام که میخوام برم ببینم یه سوییت هستش