2777
2789
عنوان

یک سوال تخصصی زنانه زنان متاهل

156 بازدید | 13 پست

دیروز آیودی برداشتم بعد از پنج سال بهم قرص ال دی داده عوارض قرص چی هست تا حالا ال دی مصرف نکردم واین که دکتر داده اسمش لویتود هست از این بهترم سراغ دارید یا شما تا حالا مصرف کردید  خواهش میکنم اگه اطلاعات وتجربه ای دارید بهم بگید ممننون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از  ال دی ایرانی  چند وقتی خوردم  هفته اول حالت تهوع  شدید داد به حدی ک چند نوبت امپول دمیترون زدم  

اسمشم میاد خاام بد میشه   مرتب قرص  ضد تهوع میخوردم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
منم این ماه همین قرصو گرفتم میگن کلا ال دی چاق میکنه من ک چاق هستم نمیدونم بازم چاق میشم یا ن

والا دکترم گف ال دی چاق نمیکنه 

باید فعالیت داشته باشی 

من ک چاقتر شدم 

من ال دی میخورم هرنوعیشو ک بخورم انرژیم فول میشه 

ولی بعضیا خیلی روشون اثردارع سرگیجه و حالت تهوع 

حتا دوستم قلبش درد گرفته بود مجبور شد قط کنه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
والا دکترم گف ال دی چاق نمیکنه  باید فعالیت داشته باشی  من ک چاقتر شدم  من ال دی م ...

ن من مشکل خاصی نداشتم چندماهه میخورم ولی این ماه خارجیشو گرفتم

دکترم گفت چاق میکنه کاش لاغر میکرد😆

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
ن من مشکل خاصی نداشتم چندماهه میخورم ولی این ماه خارجیشو گرفتم دکترم گفت چاق میکنه کاش لاغر میکرد😆

جدا 

اسمش چیه 

من روکین میخوردم دیگ پیدا نکردم همین ایرانیا میخورم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.