2777
2789
عنوان

اونایی که بچه بیش فعال دارن

199 بازدید | 13 پست

یه پسر بیش فعال ۶ ساله دارم که نسبت به هم سن های خودش بچه گونه تر و ساده تر حرف می زنه 

موندم تاخیری و از هم سناش عقبه یا بخاطر بیش فعالیه؟

مادر دو فرشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانپزشک از لحاظ ادای کلمات به موقع حرف زد و کامل حرف میزنه

خوب یکم بچگونه حرف زدن فکر نمیکنم موردی باشه پسر منم ۶/۵ سالش هست و بعضی از کلمات هنوز درست نمیتونه تلفظ کنه 

و تو پیش دبستانی دیدم خیلیاشون هنوز کامل نمیتونن صحبت کنن 

خوب یکم بچگونه حرف زدن فکر نمیکنم موردی باشه پسر منم ۶/۵ سالش هست و بعضی از کلمات هنوز درست نمیتونه ...

ادای کلماتش خوبه

اما نسبت به سنش پخته حرف نمیزنه

مادر دو فرشته

فقط بخاطر اینکه بچگونه حرف میزنه میگی یا نه؟ آبجی من کلاس اوله هنوز بعضی چیزا رو اشتباه میگه  ...

نه کامل ادا میکنه

قدش بلنده ،هر کی میبینه میپرسه چند سالشه انگار سر د ساده اس

انگار حرفاش حرفای یه بچه ۴ساله اس

مادر دو فرشته

ادای کلماتش خوبه اما نسبت به سنش پخته حرف نمیزنه

اهان پخته حرف زدن پس اصلا ربطی به گفتار درمانی نداره 

به نظرم براش کتاب بخونین کلاسای مهارت اجتماعی ببرین یکم فکرش عمیق تر بشه

جاریم خیلی فوصوله و اون دفعه میگفت ما بچه زیاد دیدیم و (بچه خودش هم هم سن با پسرم)هیچ کدوم اینجوری نیستن و بچه ات بیش فعال و درمان میخواد....

تحت درمان هست اما به فامیلا نگفتم نمیدونم وقتی این حرفا رو پیش میکشه نمیدونم چی بگم

مادر دو فرشته