2777
2789

یادمه بچه که بودم وقتی میخواستم کاری انجام بدم مادرم نمیزاشت و من کلی ناراحت میشدم و فکرمیکردم مادرم دوستم نداره ولی الآن که بزرگ شدم فهمیدم چقدر به نفع ام شده که اون کارها رو انجام ندادم و میرم دستای مادرم رو میبوسم که باعث شد من توی زندگی خوشبخت بشم و الان با شادی زندگی کنم...حساب ما و خدا هم دقیقا همینه... اگه گاهی وقت ها به چیزی نمیرسیم یا نمیشه یا سختی داریم شک نکنید خِیر و سعادت و خوشبختی ما در این اتفاقات رقم میخوره و زمانی که آگاه تر بشیم این حقیقت ها رو می بینیم..

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

ایشالا

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل گفتی ،دقیقا درسته

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامان منم خیلی سخت گیری کرد تو تربیتمون که سالم بار بیایم الانم خیلی از نظر اخلاقی سالمیم و قید و بند داریم اما جاش کاملا بی اعتماد به نفسم توانایی تصمیم گیری ندارم و حتی تو ازدواجم بخاطر سخت گیریای خانوادم جرات نکردم با کیسی آشنا بشم و آخرم ازدواج سنتی کردم که طرف خراب و هرزه از اب درومد و الانم 4 ساله جدا زندگی میکنم و طلاقم نمیده و کلا خیلی جاها مامانم اومد بهم راهنماییای درست بده و نیتش خیر بود ولی به ضررم تموم شد و تهش بدبختی شد الان میگم شاید خیلی از اینها بخاطر سخت گیری مامانم تو تربیتمون بود

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مامان منم خیلی سخت گیری کرد تو تربیتمون که سالم بار بیایم الانم خیلی از نظر اخلاقی سالمیم و قید و بن ...

بله سخت گیری و جلوی کاری رو گرفتن باید با آگاهی انجام بشه....هر اجبار و محدودیتی دلیل به خوب و درست بودن نیست...