2777
2789
عنوان

تکون بچه 🥺🥺باتجربه ها بیایین

182 بازدید | 12 پست

من هفته ۱۹هستم هنوز بچم تکون نمیخوره اصلااا متوجه نمیشم بچه قبلیم تو۱۶هفته قشنگ متوجه میشدم این وهنوزنمیفهمم یه جیزایی حس میکنم ولی بعیدمیدونم تکون باشه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچولوعه خب هنوز.بچه با بچه فرق داره منم بارداری اولم دخترم خیلی حرکتاشو حس میکردم این یکی دخترم ف ...

اخه من دیابتی هستم بایدحرکاتش وچک کنم ...همش دلگرمی میدم به خودم که جفتم قدامیه واسه همین نمیفهمم 😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اخه من دیابتی هستم بایدحرکاتش وچک کنم ...همش دلگرمی میدم به خودم که جفتم قدامیه واسه همین نمیفهمم 😄 ...

خدا سلامتی بده انشالله.

اره خب جفت قدامی حرکتاش کمتر حس میشه

مال من خلفیه

خیییلی کم مثل ترکیدن حباب حس میکنم گاهی اوقات.

خدا سلامتی بده انشالله. اره خب جفت قدامی حرکتاش کمتر حس میشه مال من خلفیه خیییلی کم مثل ترکیدن حب ...

قربونت عزیزم ...نمیدونم والااا همش توفکرم یه هوازخاب میپرم میگم خدایاچراتکون نمیخوره پس نصف بارداریم رد شده دیگه

قربونت عزیزم ...نمیدونم والااا همش توفکرم یه هوازخاب میپرم میگم خدایاچراتکون نمیخوره پس نصف بارداریم ...

حالا بزرگتر بشه بیشتر حس میکنی

خیلیا حتی تا هفته های ۲۰  ۲۱ هم زیاد چیزی حس نمیکنن

حالا بزرگتر بشه بیشتر حس میکنی خیلیا حتی تا هفته های ۲۰  ۲۱ هم زیاد چیزی حس نمیکنن

انشالله منتظرم بشه ۲۲هفتم 😄😄

عزیزم شما با ای یو ای بچتون پسر شد؟

نه عزیزم طبیعی باردارشدم به لطف خدا😊😊

پسرا اکثرا حرکتشون مثل ماهی وول میخورن حباب میترکه انگار زیاد مادر متوجه نمیشه 

دخترا خیلی شدید لگد میزنن و تکون میخورن از رو لباسم معلوم میشه 

به جفتم مونده البته

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....
پسرا اکثرا حرکتشون مثل ماهی وول میخورن حباب میترکه انگار زیاد مادر متوجه نمیشه دخترا خیلی شدید لگد م ...

اره خداروشکر اون موقع ۱۹هفنه بودم جفتمم قدامی بودتکوناش ونمیفهمیدم ولی الان ۲۴هفتم  دیگه خداروشکرمیفهمم