2777
2789
عنوان

بیاین بگین موقعیت کدوم دختر خوبه؟

123 بازدید | 20 پست

اولی دختری که رشته تاپ قبول شده اما تا ۶ سال وابسته جیب بقیه س...وقت برای مهارت دیگ نداره نمیتونه زیاد برای خودش تایم بذاره....حال روحیش بده 

دومی دختری ک حسابداری آزاد خونده...برنامه نویسی بلده...زبان شو فول کرده...چن تا کلاسی رفته ک دوس داشته....دستش تو جیبشه و داره رو خودشو و افزایش درآمدش کار میکنه....حال روحیش هم خوبه

اینا برای ی دختر ۲۲ کدومش بهتره؟....برای ۶ ماه آیندش؟

ینی الان بین انتخاب این دو راه مونده

دومی 

ادم روحش تا سلامت نباشه هیچی از زندگی و داشته هاش نمیفهمه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا بستگی به روحیات فرد داره. باید دید پرستیژ آینده اولی ارزش سختی رو برای خودش داره یا نه و بعد بره مشکلات روحیش رو درمان کنه. 

مثلاآیا  اگر مثل دومی باشه ممکنه چند سال دیگه حسرت بخوره؟

قطعا دومی،اولی داره روزای عمرشو ،زمان حالشو،فدای اینده میکنه در صورتی ک دومی هم حال رو داره هم ایند ...

خیلی خوب بود ممنونم

اگ بخوام امسال مهر میتونم وارد دانشگاه شم 

ولی برا رشته تاپ باید بخونم برا کنکور ۱۴۰۴ ک واقعا نمیتونم روحم خستس 

پس بهترین کار همون دومیه درسته؟...با توجه ب اینکه ۲۲ سالمه؟

خب مطمئنن دومی. 

ما درس میخونیم ک ب درآمد شغل و روحیات خوب برسیم.

وقتی این چیزارو زودتر بدست بیاریم دیگه چی میخایم از دنیا.

قطعا دومی. خودم ارشد مهندسی دارم ولی الان بیکارم روحیم داغون. اعصاب صفر. کاش بجای دانشگاه رفتن میرفتم مهارت آکادمی کسب میکردم. که الان شاغل میبودم. دانشگاه هیچی یاد آدم نمیدن

خب مطمئنن دومی.  ما درس میخونیم ک ب درآمد شغل و روحیات خوب برسیم. وقتی این چیزارو زودتر بدست ...

چه مهارت هایی مثلا 

کدوماش بازار کار خوب داره؟ 

جز لاین آرایشگری 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
قطعا دومی،اولی داره روزای عمرشو ،زمان حالشو،فدای اینده میکنه در صورتی ک دومی هم حال رو داره هم ایند ...

جریان این هم ستر چیه ؟ 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

خب مطمئنن دومی.  ما درس میخونیم ک ب درآمد شغل و روحیات خوب برسیم. وقتی این چیزارو زودتر بدست ...

درسته خودمم فک میکنم اگ درآینده حالم خوب باشه و درآمد داشته باشم امکانش کمه ک پشیمون شم