2777
2789
قد بلند دوست داری مشخصه

نه عزیز جان خودم بلندم در ضمن نظر خواستی گفتم قرار نیست معیار من با شما یکی باشه شما خوشت میاد ازدواج کن دیگه این نظر پرسیدن داره

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا بعضیا ژنشو ندارن کلا این اقا ریزه هست فدشو چیکار کنه بنده خدا پیوند بزنه از خودش ؟

ظاهرا باقدش مشکلی نداره و میگه اندامش

من ۱۰۰ مورد دیدم اطرافم بعداز ازدواج مردا چاق شدن در حد اضافه وزن

به دلیل خیلی چیزایی ک اینجا نمیشه بازش کرد و خوراک

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

قدش برات مهم نیست که تناسب داشته باشه باهات

چون خودتم نسبتا جرو قد بلند ها به حساب میای تو خانم ها دوست نداری بلندتر از خودت باشه؟

یا وقتی کفش پاشنه بلند میپوشی از ایشون بلندتر میشی

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
[QUOTE=341797195]ظاهرا باقدش مشکلی نداره و میگه اندامش من ۱۰۰ مورد دیدم اطرافم بعداز ازدواج مردا چاق ...

بله تقریبا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

[QUOTE=341797195]ظاهرا باقدش مشکلی نداره و میگه اندامش من ۱۰۰ مورد دیدم اطرافم بعداز ازدواج مردا چاق ...

ببین چرا نشه چاق میشه بحث قدشه اگه با قدش مشکلی نداری مبارکه

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
😁لطف دارید  خب من مثلا قدم ۱۷۰عه  شوهرم قدش ۱۷۸  اگه میخواستم مث بعضی دخترا بگم پ ...

شوهرت که قطعا بود اخه با این استایلی که گفتی مگه میتونست نخادت😁. من چکار کنم الان که قدم ۱۸۶ هست😔