2777
2789
عنوان

از حوزه آزمون بهم زنگ زدن خواهرم حالش بد شده😰

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه شده مدرک گرایی 

کاش بچه هامون با علاقه درس بخونن نه برا قبولی و مدرک

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وااای پناه برخدا خدا به خانواده اش صبر بده

روزی که رفتم غسالخونه چهره اش انقدرررر قشنگ بود

سفید بود سفید تر شده بود هیچ عیبی توی صورتش نمیدیدم 

چشاشو گونه اشو ابروهاشو پیشونیشو لباشو چونه اشو همه رو بوسیدم که حسرت به دلم نمونه

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
اخه خودش به درس علاقه داره و دلش میخواد شغل مورد علاقشو بیاره.. هیچکس بهش اصرار نکرده.. دلم براش میس ...

طوری نیست تو دلداری بده بهش.شاید تقدیرش اونی ک دلش میخواد نباشه.. انشالله موفق باشه

فکرشو بکن دانشجوی پزشکی باشی  صبح ساعت ۸ بیدار بشی به دوستات بگی بچه ها من حالم خوب نیست استرس ...

کآسه عمر آدم پر بشه دیگه باید بزاری و بری

وقتش بوده و اولش بوده

عیر از تصادف که میگن اجل معلق هست و میشه به تاخیر بیفته بقیه مرگها پر شدن پیمانه عمر هست

خدا بیامرزدشون

مگه دلبخواه هست؟

بچه هایی که فنی میخونن میتونن انتخاب کنن که امتحان عادی بدن یا نهایی

یک هفته براشون وقت گذاشتن برای ادبیات

دست آخرم معلمه دوتا برگه آزمون فرستاده که امتحان همینه فقط جوابشو خودتون پیدا کنین و بخونین

البته بچه های فنی کلی انرژی و وقت سر کارهای عملی میذارن