2777
2789
عنوان

اولین بار که اومدم نی نی سایت

121 بازدید | 12 پست

مثلا ی چیزی سرچ میکردم برا میومد تو نی نی سایت

میخوندم نظر میدادم

مثلا طرف گفته بود فردا مهمون دارم شام چی بزارم

جواب میدادم 

بعد نگو اینا برای قدیمه

مثلا سه ماه پیش، سه سال پیش😂😁

تباهی بودم برای خودم

دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش❤🕊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از غار اصحاب کهف اومدی ؟!

صفا و صمیمیت اون موقع ذکر خیرش همیشه اینجاست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من اولین بار که اومدم نی نی سایت وقتی همه میگفتن اسی(استاتر)من فک میکردم منظورشون اسماعیله میگفتم این اسماعیل کیه نکنه مدیر نی نی سایت هس😁😂

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
پس از غار اصحاب کهف اومدی ؟! صفا و صمیمیت اون موقع ذکر خیرش همیشه اینجاست 

متوجع منظورت نشدم

بلد نبودم خب😂

پس از غار اصحاب کهف اومدی ؟! صفا و صمیمیت اون موقع ذکر خیرش همیشه اینجاست 

نی نی سایت قبلا اصلا یه چیز دیگه بود خیلی دلم واسه حال و هوای قبلا اینحا تنگ شده 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

من اولین بار که اومدم نی نی سایت وقتی همه میگفتن اسی(استاتر)من فک میکردم منظورشون اسماعیله میگفتم ای ...

وای اره منم میگفتم چرا همه اسمشون اسمائیله 😂😂

بعد دیدم یکی نوشته استارتر فهمیدم اسی مخفف اونه 😂😂

من اولین بار که اومدم نی نی سایت وقتی همه میگفتن اسی(استاتر)من فک میکردم منظورشون اسماعیله میگفتم ای ...

حتی یادمه ی بار ده بار تاپیک و. اسم طرفمو خوندم دیدم هیچ جا ننوشته اسماعیل میگفتم پس از کجا فهمیدن😂😂😂

حتی یادمه ی بار ده بار تاپیک و. اسم طرفمو خوندم دیدم هیچ جا ننوشته اسماعیل میگفتم پس از کجا فهمیدن😂 ...

خخ.منم مثل تو یبار تو تاپیک قرص لاغری چی بخورم رفتم نوشتم ونوستات بخور بعد دیدم تاپیک برا سال۹۱هس😂😂

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
خودت کا عضویت ۴۰۲ هستی؟🤔

کاربری قبلیم مال سال ۱۳۹۲ بود که ترکید

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️