2777
2789
عنوان

سابقه جست و جوی گوگل همسرم:)))))

4244 بازدید | 167 پست

رفتم سابقه جست و جوشو چک کردم چند تا سایت نا مناسب دیدم میشه بهم کمک کنید چ واکنشی نشون بدم؟ دارم دیووونه میشم 

البته جکی چان منظورمه🤭😁

همه مردا همینن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نگه خودت ندیدی تا حالا .... هیچی چ واکنشی داشته باشی زندگیتو بکن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی

همشون میبینن ب ذات و.نیست شوهر شما فقط بدشانسی آورده لو رفت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ی حساب دیگ روش باز کرده بودم حالم خیلی یده چشندم میشه ازش

عادت میکنی. بس نمیکنن

اگرم فک کردی بس کرده مطمعن باش یه راه پیدا کرده که شما متوجه نشی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نگه خودت ندیدی تا حالا .... هیچی چ واکنشی داشته باشی زندگیتو بکن 

من نگاه نمیکنم چ فیلم عاشقانه چ اینجور فیلما توقع رو بیجا از زندگی آدم میبره بالا زندگی طبیعی زمین تا آسمون با اینا فرق میکنه

البته جکی چان منظورمه🤭😁