سلااااااام به همگي
خانماي گل سايت
من بتازگي متوجه شدم خواهر دوستم ام اس داره و بتافرون مصرف ميكنه خيلي دختر خوبي هست دلش ميخاد ازدواج كنه اما ميترسه و پزشك هم بهش گفته هنوز به مرحله اي نرسيده كه نتونه بچه دار بشه و فعلا عود نكرده اما خودش ميترسه از تون ميخام با دلاي پاك و قلب مهربونتون براش دعا كنيد لطفا،داره افسرده ميشه،طفلي مادرش دلش خيلي شكسته و كارش شده گريه هاي پنهاني،از اين سايت ي نكته واقعا قشنگ ياد گرفتم دعا ي خير و فرستادن انرژي مثبت براي همديگه،بنظر من ايشون هم حقش هست ازدواج كنه و به آرامش برسه و صاحب خانواده بشه
لطفا براش دعا كنيد خدا ي بخت خوب نصيبش كنه وهركدوم يبار اين صلوات رو بخونين براش.من اعتقاد خاصي به امام رضا دارم،و هرچي فكر كردم ديدم تنها كمكي كه من ميتونم بكنم اين كاره چون دلم نميخاد متوجه بشه و خداي نكرده دلش بشكنه و دلخور بشه ازم
پيشاپيش از همتون ممنونم روي ماهتون رو ميبوسم.🌸
اجرتون با امام رضا
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ
بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسنديده پيشواى پارسا و منزه
وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
و حجت تو بر هر كه روى زمين است و هر كه زير خاك بسيار راستگو و شهيد
صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
درود و رحمتى فراوان و كامل و با بركت و متصل و پيوست و پياپى و دنبال هم همچون بهترين رحمتى كه بر يكى از اوليائت فرستادى.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹