2777
2789
عنوان

🌸لطفا همه به اين تاپيك سربزنيد🌸

189 بازدید | 15 پست

سلااااااام به همگي

خانماي گل سايت

من بتازگي متوجه شدم خواهر دوستم ام اس داره و بتافرون مصرف ميكنه خيلي دختر خوبي هست دلش ميخاد ازدواج كنه اما ميترسه و پزشك هم بهش گفته هنوز به مرحله اي نرسيده كه نتونه بچه دار بشه و فعلا عود نكرده اما خودش ميترسه از تون ميخام با دلاي پاك و قلب مهربونتون براش دعا كنيد لطفا،داره افسرده ميشه،طفلي مادرش دلش خيلي شكسته و كارش شده گريه هاي پنهاني،از اين سايت ي نكته واقعا قشنگ ياد گرفتم دعا ي خير و فرستادن انرژي مثبت براي همديگه،بنظر من ايشون هم حقش هست ازدواج كنه و به آرامش برسه و صاحب خانواده بشه

لطفا براش دعا كنيد خدا ي بخت خوب نصيبش كنه وهركدوم يبار اين صلوات رو بخونين براش.من اعتقاد خاصي به امام رضا دارم،و هرچي فكر كردم ديدم تنها كمكي كه من ميتونم بكنم اين كاره چون دلم نميخاد متوجه بشه و خداي نكرده دلش بشكنه و دلخور بشه ازم 

پيشاپيش از همتون ممنونم روي ماهتون رو ميبوسم.🌸

اجرتون با امام رضا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏
بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسنديده پيشواى پارسا و منزه
وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
و حجت تو بر هر كه روى زمين است و هر كه زير خاك بسيار راستگو و شهيد
صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏
درود و رحمتى فراوان و كامل و با بركت و متصل و پيوست و پياپى و دنبال هم همچون بهترين رحمتى كه بر يكى از اوليائت فرستادى.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم عزیزم .الهی که به زودی شفا ی عاجل بگیره

خيلي خوشحالم كردي عزيزدلم🌸

مرسي از لطفت

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
 خوندم عزیزم،بی زحمت برای خواهر منم دعا کنین اونم همین شرایط رو داره....

ممنونم ازت گلم

به روي چشم عزيزدلم 

اگه دوست داري اسمش رو بگو پنجشنبه ميرم حرم امام رضا براي خواهرتون هم دعا كنم چون ميخام تو گوشيم اسامي رو بنويسم كه فراموش نشه

ممنونم خانومی،اسمش معصومه هست،همنام خواهر امام رضا...

نوشتم عزيزم

ميخام رقعه مخصوص امام رضا رو بنويسم و بندازم داخل ضريح

ميدونم كه بي جواب نميمونه 

خوندم...انشالله امام رضا شفاش بده

تشكر مينا بانو🌹

انشاله خدا شفاش بده عزیزم منم خوندم اقا امام رضا خیلی مهربونه حتما کمکش میکنه.

امام رضا ضامن دلت عزيزكم🌹