2777
2789

من چشام ضعیفه چندسالیه عینک میزنم ولی فقط تو خونه و هنگام مطالعه و... بیرون عینک استفاده نمیکنم 

هم چشم راست و چپم ضعیفه ،، چشم چپم علاوه بر ضعیفی آستیگمات هم هست میخواستم بدونم میشه با وجود آستیگمات یه مدتی لنز طبی استفاده کنم؟ لنز رو فقط برای بیرون از خونه میخام استفاده کنم 

هنوز نمره چشمم ثابت نیست که عمل کنم ، از طرفی هم روی بینی‌ام یه زخم دارم دیگه خیلی نمیتونم از عینک استفاده کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید❤️❤️❤️

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

چشمم استیگماته استفاده میکنم

ربطی نداره ولی عینک استیگماتو بهتر پوشش میده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمم استیگماته استفاده میکنم ربطی نداره ولی عینک استیگماتو بهتر پوشش میده

پس یعنی لنز  واسه ضعیفی اوکیه 

اره عینک آستیگمات رو بهتر پوشش میده ولی خب چاره چیه خیلی نمیتونم عینک بزنم 

بعد عزیز لنز چشم رو ضعیف تر نمیکنه؟ اخه یسریا میگن باعث میشه چشم بیشتر ضعیف شه

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
اره من استفاده میکنم موردی نداره اگه خییییلی نگراتی باز از یه دکتر مشورت بگیر من با نمره ی ۳استیگمات ...

منم نمره چشمم ۳ هست 

عزیزم‌میشه برند لنزتونو بگید؟ 

بعد قیمتش اینا چجوریه چون من چندساله عینک میزنم زیاد از لنز و قیمتش اینا اطلاعاتی ندارم

من با آستیگمات لنز میزارم مشکلی ام ندارم 

خب پس خداروشکر، مرسی عزیز

پس یعنی لنز  واسه ضعیفی اوکیه  اره عینک آستیگمات رو بهتر پوشش میده ولی خب چاره چیه خیلی ن ...

نه اصلا نزدیک دو ساله استفاده میکنم

فقط باید بهداشتو رعایت کرد و به هیچ وجه از لنز فاسد استفاده نکرد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فدات ،من لنز طبی رنگی میگیرم ،قشنگه 

اره رنگی یه چیز دیگس😍

فدات ،من لنز طبی رنگی میگیرم ،قشنگه 

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 

برند لنزت چیه؟ چون واسه بار اول میخوام بگیرم زیاد سر در نمیارم از برند ها 

برندی که خوب باشه ب چشم اسیب نزنه و...

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه  برند لنزت چیه؟ چون واسه بار اول میخوام بگیرم زیاد سر در نمیارم از ب ...

اسم دقیقش نمیدونم فدات ولی ایتالیاییه ،مارکای ارزون زود چشمتو قرمز میکنه و میسوزونه ،مارک خوب سفارش بده ک چشمت اذیت نشه ،یه مقدار گرونتر در میاد ولی واقعا ارزش داره ،من یه بار مارک ارزون گرفتم خیلی چشام درد میگرفت 

اسم دقیقش نمیدونم فدات ولی ایتالیاییه ،مارکای ارزون زود چشمتو قرمز میکنه و میسوزونه ،مارک خوب سفارش ...

اها مرسی عزیزم