2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ربطی داره؟

تایه حدی من ۸هفتگی جنسیت نی نی خودمو ۹۰درصدحدس زدم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
چجوری اخه

توکدوم تخمدان باشه.. ‌‌‌چه چیزهایی هوس میکنی ...پوستت چه طوره ...حالت تهوت جه جوریه مقدارش وچه موقع ازروزهست اگرداری ....تست نمک روسر ...اینارو بهم بگو بگم بچت چیه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
توکدوم تخمدان باشه.. ‌‌‌چه چیزهایی هوس میکنی ...پوستت چه طوره ...حالت تهوت جه جوریه مقدارش وچه موقع ...

عزیزم بچه تو عکس سونو طرف چپه /فقط چیزای ترش و شور مثل البالو و دوغ و کشک/پوستم خیلی روشن تر شده همه میگن خوشکلتر شدی/حالت تهوع ندارم خیلی خفیفه/اگرم باشه اکثرا عصر تا شب

صبحها اصلا ندارم/

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

عزیزم بچه تو عکس سونو طرف چپه /فقط چیزای ترش و شور مثل البالو و دوغ و کشک/پوستم خیلی روشن تر شده همه ...

بااین مشخصات پسره ..من روزی یه دونه دوغ ابعلی میخوردم یه سره لیمو ترش و ترشی دستم بود حالت تهوع ازاول بارداری نداشتم تاالان که نصف بارداری روتموم کردم ویک مشخصه واضح درمن موهای بدنم به خصوص موهای پام به طور عجیبی زیاد شده ومشکی  

عزیزم بچه تو عکس سونو طرف چپه /فقط چیزای ترش و شور مثل البالو و دوغ و کشک/پوستم خیلی روشن تر شده همه ...

پسره

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
بااین مشخصات پسره ..من روزی یه دونه دوغ ابعلی میخوردم یه سره لیمو ترش و ترشی دستم بود حالت تهوع ازاو ...

منم همه این علائم رو دارم بااین تفاوت ک ب شدت تنبل و خوابالو شدم ینی بچم چیه؟؟؟منم همش دوست دارم دوغ بخورم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
بااین مشخصات پسره ..من روزی یه دونه دوغ ابعلی میخوردم یه سره لیمو ترش و ترشی دستم بود حالت تهوع ازاو ...

منم فقط دوغ ابعلی میخورم 

ولی خب تو سونو طرف چپه

میخوای عکس بفرستم ببینی

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

منم فقط دوغ ابعلی میخورم  ولی خب تو سونو طرف چپه میخوای عکس بفرستم ببینی

سونو که میکنن حالت اینه ای داره یعنی مخالف عکسی که توسونوهست بچه اون سمته اگر توعکس سونو سمت چپه مس یعنی درحقیقت سمت راست هست سمت راست هم احتمالااا پسره