2777
2789
عنوان

فقط یه نفر بگه چجوری فراموشش کنم

58 بازدید | 6 پست

شب که میشه دلم پر میکشه براش 

یکسال و نیم پیام دادیم حرف زدیم با محبت حرف میزد ولی هیچ وقت ابراز علاقه نکرد

دارم دیوونه میشم ، خسته شدم از بلاتکلیفی دیگه نمیخوام پیام بدم ، میدونم دوستم نداره

ولی دلتنگم شدددید

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به کسی یا چیزی میکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو محدود به کسی نکنید همیشه در آرامش و شادی و عشق خواهید بود. تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو درگیر عشق یکطرفه نکن 

درگیر شده دیگه 

ولی دارم تمومش میکنم 

تمام وجودم غمگینه

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به کسی یا چیزی میکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو م ...

عزیزم من همیشه سینگل بودم ، بی نهایت بودنم حدی داره دیگه 

یعد ۲۶ سال عمر از یکی خوشم اومد ، به دلم نشست اونم اینطوری بود

عزیزم من همیشه سینگل بودم ، بی نهایت بودنم حدی داره دیگه  یعد ۲۶ سال عمر از یکی خوشم اومد ، به ...

اشکالی نداره اصلا...اتفاقا این اِحساس شما درست و کاملا زیباست منتها این حِس درونیتون رو محدود به نفر و شخصش نکنید...این رنج و دلتنگی برای همینه که چون اِحساس شما بینهایته و محدود میشه باعث رنج شما میشه.....مثل اقیانوسی که بخواد درون یک لیوان جا بگیره.....با عشق و اِحساس زندگی کنید چون این دنیا براساس عشق و لطف خلق شده و تموم دنیا آغوش خداست که شما رو بغل کرده اما احساس خودتونو وابسته و محدود نکنید..

درگیر شده دیگه  ولی دارم تمومش میکنم  تمام وجودم غمگینه

طبیعیه عزیزم جلوی خودتو نگیر مثل کسی که فوت میکنه و ما نیاز داریم براش عزاداری کنیم که اگر نکنیم تا ابد داغش تو دلمون میمونه اینم همون داستانه براش یه مدت عزار داری کن گریه کن اما کم کم تمام چیزایی که تو رو یتدش میندازه دور بنداز عکس عطر پیاماش پیجش حتی شماره اش هر چی

هر وقت اومد توی ذهنت تو ذهنت تصورش کن و بعد تصور کن داره دور میشه انقدر دور که اندازه یه نقطه میشه و محو میشه بشین تمام معایبشو پیدا کن و بنویس و برای خودت اهداف جدید میدا کن و انجام بده تا ذهنت کمتر بهش فکر کنه مثلا ورزش نقاشی کوهنوردی حتی پیاده روی ساده