2777
2789

خانواده پدرم همه ادمای شکاک بد دل هستن از وقتی چشم باز کردم توخونه فوش دعوا تهمتایی ک ب مامانم میزد کتک چقدر من کتک خوردم یع مشت ادمای بی شعور اشغال

گذشت و الان من نوزده سالم شده اما چ سنی سن نوجونیم جونیم دارع ب گند ترین روزام میشه همه اون رفتار ها اتفاقایی ک تو بچگیم اسیب زده الان دارع نشون میده افکارم منفی شده همش دارم با عشقم سربحثای الکی دعوا میکنم انگار شدم کپی بابام همش گریه میکنم دارم عشقمم کلافه میکنم همش فکر میکنم همه ازمن بدشون میادهرکی خوبی کرد بخاطر هدفش کرده ...نگین برو مشاورع چون بابام نمیزارع پولشم ندارم بهم بگین جز مشاورع چیکارکنم😔دست ب هرکاریم میزنم نمیشع مثلا پیج زدم عکس نوشته های مثبت مینویسم خوشگل کردم پیجمو دریغ از یع فالور درس میخونم نمیفهمم کلا این آسیب های بچگیم روانیم کرده اخه مادر مردم خوبی بچشونو میگن من مامانم چشم دیدنمو نداره همیشه خدا داره بدمو میگه بابام ک نگم بهتره...

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
وقتی شما به رفتارمنفیت اعتراف میکنی یعنی شجاع ترینی ..

😔بخدا داره دیونم میکنه

خیلی خانواده مهمه خیلی

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشاوره هم بری آخرش خودتی که باید بخوای رفتاراتو تحت کنترل خودت بگیری

من خودم کاری که میکنم اینه که یه دفترچه دارم و همه کارامو در طی روز مینویسم و اخر شب قبل خواب کارای امروزمو یه نگاه بهش میندازم و منفیا رو با مداد بالاش درستشو مینویسم

یجورایی باعث میشه افکارم مرتب بشن و حواسم جمع تر بشه موقع حرف زدن

اگه دوست داشتی امتحان کن

عزیزم مشاوره هم بری آخرش خودتی که باید بخوای رفتاراتو تحت کنترل خودت بگیری من خودم کاری که میکنم ای ...

میشه بیشتر توضیح بدین 

الان خودت مهمی خانواده خودتی وشوهر هر بدی خانوادت کردن درحقت .‌تو اونو تکرارنکن  فقط مهربون ...

یعنیا شاید باورتون نشه این بدبخت من چ حرفایی میزنم بهش بازم کوتاه میاد من ادم نمیشم