2777
2789

سلام خانما

۲۷ سالمه ده ساله دارم با یه زبون نفهم زندگی میکنم

پیر شدم ، یه دختر ۷ ساله هم دارم

به شدت بددل و شکاک و بدبین هستش هفته پیش بهم تهمت زد گفت تو بخاطر پسرای همسایه آرایش میکنی منم ظرفیتم پر شده بود اومدم خونه پدریم فرداش اومد هر چی از دهنش دراومد بهم گفت و کلید خونه رو ازم گرفت گفت حق نداری پاتو تو خونه بذاری دخترمم با خودش برد

یه هفته موندم اینجا بدون امکانات مامانم لباسای نوعه خودشو میده بهم می‌پوشم ، دیدم بلاتکلیف موندم زنگ زدم به شوهرِ خواهرشوهرم اومد جریانو گفتم بهم گفت توأم جای خواهر من اینا یه تختشون کمه جداشو عمرتو داری هدر میدی

برای آخرین بار بهش فرصت دادم امروز بیاد باهام حرف بزنه ببینم چی میگه جلو اون همه آدم برگشته میگه باید بچه بیاری ، گفتم من زندگیم رو هواست ازت متنفرم اونوقت بچه بیارم؟ برگشته میگه پس برو درخواست طلاق بده 😔

اصلأ نمیفهمه من چی میگم ، شوهر خواهرش از اونور اشاره کرد گفت تمومش کن بره به بابامم پنهونی زنگ زده گفته دخترت حیفه طلاقشو بگیر بابامم یه قرون نداره خودمم آس و پاس موندم اینجا 😔 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا سوالم اینه چطوری حق و حقوق بگیرم یه ماشین داره ۳۰۰ میلیون سرمایه داره ۱۰۰ تومن پول پیش خونه داره درآمدش هم بین ۲۵ تا ۳۰

توقیف اموال چطوریه باید کجا برم؟ هزینه چقد میخواد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه عزیزم

کار دامادشونم درست نیست این وسط داره موش میدونه 

مشکلاتی که گفتی ریشه روانی داره شرط بذار تحت درمان باشه منم بعد درمان روی بچه دار شدن فکر میکنم 

اگر ناامیدی واقعا ازش از الان به فکر کار باش

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بایدوکیل بگیری

به یه وکیل زنگ زدم برگشته میگه برو بگو تمام حق و حقوق و مهریه رو میبخشم توأم طلاق بده آخه مگه میشه؟

من هیچی نگیرم آس و پاس بمونم اونم چیزی که تو ده سال با من جمع کرده رو ببره با یکی دیگه سهیم بشه؟

از طریق دفتر محضری که ازدواج کردین  نامه بگیر سر ثبت اسناد جهت توقیف اموال بابت اجرای مهریه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خدا کمکت کنه عزیزم کار دامادشونم درست نیست این وسط داره موش میدونه  مشکلاتی که گفتی ریشه ...

نه موش نمی دوعونه من ازش کمک خواستم گفت من طرفدار حق هستم میدونم تو بی گناهی بخاطر همین کمکت میکنم

حتی گفت مالی هم نگران نباش من بهت پول میدم

خودش می‌دونه وضعیت زندگیمو

این وسط به دامادشون چه ربطی داشت با اون صحبت کردید  

اون چند بار اومده واسطه شده دیده این آدم نیست بهم گفت طلاقتو بگیر

خب وقتی پول نداری خانوادتت هم میگی گیرن یه قرون ندارن طلاق بگیری چی بشه

اگه خونه داشتی ماشین داشتی شاغل بودی بله میتونستی طلاق بگیری

حتی اونایی که شاغلن خرج اجاره رهن خونه این قدر زیاده که واقعا نمیشه هر چی در میاری باید بدی اجاره

بنظر من تحمل کن شوهرت میخواد نگهت داره دوستت داره میگه بچه بیار