2777
2789
عنوان

اعتراف به تاپیکهای دروغ.....

31871 بازدید | 441 پست

میخوام اولش ماجرا رو تعریف کنم نمیدونم شاید یکم سبک شدم

من واقعا سنم ۲۵ هست آبجیم ۳سال بزرگتره ویه داداش کوچیکتر دارم

واقعا پدرم بشدت متعصبی وسختگیر بود و واقعا بیماری عصبی داشت

خواهر بزرگم با تکنسین بیمارستان ازدواج کرده وی دختر داره

خواهر تو اوج جوانی پاهاش گرفته معلوم‌نیس چشه وی عالمه خرج دوا ودکترش کردیم

بیماری عصبی گرفته همش پاهاش قفل میشه خیلی خیلی از نظر روحی وجسمی داغونه چون دخترشم آسم داره،انحراف چشم داره فقط ۷ سالشه و ما شاهد کبود شدناش وبیماریاشیم

خودم بایه آقایی ازدواج کردم ،عضو افق کوروشه،تیبا داره و بچه ننه اس 

بیماری رفلاکس معده زخم معده دیسک کمر اعصاب و....دارم

حالا چرا اینارو گفتم برای ترحم ؟نه برای این گفتم ک ما چقد تو زندگیمون سختی کشیدیم ک الان منو خواهرم تو اوج جوانی شدیم مریض جسم وروح

اما فقط ماجرای عاشق شدنم دروغ بود

من واقعا عذاب وجدان دارم

خواهش میکنم منو ببخشید

میدونم توجیه خوبی نیس

دلیل قشنگی نیس

فحش آزاده

ناراحتیتونو درک میکنم

ولی من الان واقعا باردارم و واقعا وضع جسمی بدی دارم

میشه بخاطر بچه ام حلالم کنید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله هر چه زودتر مشکلاتتون حل میشه میدونی چقدر دعای خیر قریبه در خق ادم اجابت میشه؟ من معجزه این دعای خیر نی نی سایتی هارو تو زندگیم دیدم که پاک و خالصانه در حق ادم میکنن

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من که از اول میدونستم دروغ میگی 

وای به حال اونایی که باورت میکردن و سر تو با بقیه دعوا داشتن 

با دوست های سایتت به توافق برس 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منو بابام داد

من دوس داشتم عاشق بشم

چت کنم

دوس بشم

نه نه گناه نه

دوس داشتم خودم عاشق طرفم بشم

من انتخابش کنم

یا انتخابش من باشم

ن با کسی ک درکی از هم نداریم

و بابای تعصبی من پشتم نباشه برای طلاق

خواهش میکنم

فحشم بدید

اما حلالم کنید

من اینجا ب هزاران نفر بدهکارم

ب هزارن لایک وکامنتی ک گرفتم بدهکارم

من نماز خونم

اما واقعا بد کردم باهاتون

الان برگشتم ک بگم ببخشین

معذرت میخوام

میشه خواهری کنید؟بخاطر حال بدم

بخاطر بچه ام منو ببخشین؟؟

اما فقط ماجرای عاشق شدنم دروغ بود من واقعا عذاب وجدان دارم خواهش میکنم منو ببخشید میدونم توجیه خو ...

من نخوندم تایپیکتو امیدوارم اونا که خوندن ببخشنت 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من اصلا تو رو نمیشناسم تا حالا ندیدمت تو سایت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

من میخوام عذاب وجدانم ذره ای کم بشه 

ببینید درپورد زندگی خودم

حتی اینکه شوهرم باعث دیسک کمرم شده

حتی بچه ننه بودنش

و...همشو راس گفتم

اطلاعات خانواده ام مو ب مو راست بود

فقط اون شخص شوهرم‌نبود وی ادم خیالی بود ک ۶ ساله باهاش زندگی میکنم

بخدا تااحالا ب شوهرم خیانت نکردم

چادری بودم

قلبم پاکه

ب کسی ضرری نرسوندم

ب کسی اسیب نزدم

ولی گناهی ک اینجا مرتکب شدم خیلی بزرگ بود

میدونم فک میکنید توجیه

ولی انقد اروم شدم وقتی اون عشق رو حتی ب دروغ حتی ب غلط حتی الکی وخیالی تجربه کردم؟؟

نمیدونم تاحالا شده با عمق وجودتون دوست نداشته شدن رو تجربه کنید؟؟؟

بابا تو فکر نرو داستانهای زندگی کلا حکم سرگرمی دارن بیشتر

دروغ وراستش کسی رادرگیرنمیکنه که حلالیت بخاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔