2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بگید من نماز خون بشم

106 بازدید | 15 پست

سلام‌.نمیدونم چیکار کنم نماز خون بشم.دور روز میخونم یه سال نمیخونم.اینم بگم کلا خپتو همه کار بی ارادم.وگرنه خونوادم مذهبین خودمم دوست دارم بخونم اما نمیدونم چرا نمیشه‌‌.هر چی تو نت سرچ میکنم میکنم علتهای بی نمازی والا من هیچ کدوم نیستم.بیاید یه چیزی بگید 

اون دنیا برای نماز خیلی سخت میگیرن پسرخاله مامانم خیلی سال پیش مرده بعد اومده تو خواب خواهرش گفته هرکار میکنین فقط نماز تونو بخونید من کارم گیره 😐😐😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نماز میخونم.

ولی نماز صبحم همیشه قضا بود. یه مشکلی برام پیش اومده بود به خدا قول دادم مشکلم رفع شه نماز صبح بخونم . بعد اون ماجرا ساعت زنگ میزارم برای نماز صبح. حتی خیلی خوابم بیاد اون لحظه یاد قولی که به خدا داده بودم و یاد اون روزهایی که حالم بد بود اما گذشت میفتم و بلند میشم نماز میخونم‌ .

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

والا به خدا به اون دنیا اعتقاد دارم اما نمیدونم چه مرگمه.دوست دارم اما تنبلم نمیدونم اون حسی که باید باشه تو نمازو ندارم‌.آخه من از همون ۹ سالگیم که میگن بچه ها پاکن هیچ وقت حسی نداشتم

کسی که نمازو سبک بشماره شفاعت پیامبر شامل حالش نمیشه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

من نماز میخونم. ولی نماز صبحم همیشه قضا بود. یه مشکلی برام پیش اومده بود به خدا قول دادم مشکلم رفع ...

من هزار بار ازین قولا میدم اما چن روز بعد دوباره سرد میشم.حتی پارسال بچم داشت دور از جونش از دستم میرفت قول دادم به خدا اما دوباره بعد یه مدت....

بنظر من نماز و روزه حق الله هست حق الناس نیست. خدا میتونه از حق خودش بگذره . شاید هم اشتباه فکر میکنم. خودم قضای روزه و نماز زیاد دارم. کاهلی هم میکنم در خوندن نماز قضا‌ . ولی پول قضای روزتون بدید به فقیر . حداقل این رو گردنتون نباشه. 

من هزار بار ازین قولا میدم اما چن روز بعد دوباره سرد میشم.حتی پارسال بچم داشت دور از جونش از دستم می ...

میدونم منم قبلا اینجور شدم. ولی این اخریه برام خیلی حیاتی بود . 

بنظر من نماز و روزه حق الله هست حق الناس نیست. خدا میتونه از حق خودش بگذره . شاید هم اشتباه فکر میکن ...

نه والا روزه قضا ندارم‌.تا سالم بودم که میگرفتم از ۸ سالگی تا ۱۹ وای همون موقع هم نماز رو حسی نداشتم.الانم که شوهرم کفاره روزمو میده خر سال

دائم وضو باش

استغفار زیاد بگید سبک میشید 

نمازو اول وقت بخونید 

کارهات نو قبل از نماز انجام بدید

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308