2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیان

138 بازدید | 11 پست

راه حلی برای دفع چشم زخم دارید یا نه

یکی از اقوام که خونشون نزدیک ماست چشمم شور

هزار بار بهم چیز هایی گفته که نشون حسادته

هر بار هم میاد 

روده ام بهم میریزه کار هام خراب میشه

حرفم توهم نیست

کلا بخ چشم شوری مشهورن

منم دوستش دارم ولی این موضوع همیشه اذیتم میکنه

نمیشه رفت و امد رو هم قطع کنم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که خیلی بهش فکر نکنید و تا جای ممکن دوری کنید 

که انرژیش رو جذب نکنید 

بعد اسفند دود کردن صدقه دادن خوندن سوره فلق و ناس و ذکر وان یکاد هم خیلی خوبه مشروط به اینکه با توکل به خدا خونده بشه یعنی قدرت خداوند رو از همه چیز برتر بدونید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
نگو نمیشه حداقل کم کن رفت و آمدو اگر خانوادت نیس

یه جوری جزء خانوادمه

قطع رابطه کنم عذاب وجدان میگیرم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
هر روز ۴ قل بخون.کمتر کن رابطتو نه جوری که ضایع باشه..اسفند و نمک و زاج دود کن.

رابطه امم کم کنم

سفر برم میفهمه 

لباس بخرم میفهمه

به چشم اون من زندگی خوبی دارم و پدر و مادرم گوش به حرفمن

همیشه ام این ها رو به من میگه

میگه پر خرج ترین دختر منطقه ام

از خدا خجالت میکشم جلو بنده هاش از زندگی اه و ناله کنم 

برا همین همیشه حسادتم نکنه قضاوتم میکنه

رفت و امدم رو قطع کنم‌ یا کمتر کنم زندگی اون آسیب میبنه