2777
2789

من اصلا نمیدونم طبیعتم چیه.. دوروبریام هرکی یه چیزی میگه... وقتی بعضی وقتا مریض میشم میگن طبع سردوگرمورعایت کن ..یعنی چی

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم سردم هم گرم خیار بخورم اب تو دهنم جمع میشه تهوع میگیرم  گردو بخورم  جوش میزنم بدنم ...

اره...خب نباید که اینجوری شه باید دقیق طبعتو کشف کنی از بعضی چیزاپرهیز کنی... مال من انگار سخته

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

من رفتم دکتر طب سنتی بهم گفت طبعت صفراوی و سودایی هس

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

من یه لیست بهم داد توش نوشته بود؛گوشت قرمز،سفید مثل مرغ،بادمجان،پنیر،ماست،گردو،غذاهای فست فودی،سرخ کردنیها،، سیب زمینی، روغن،و..نخور،

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

سایت تبیان تست آنلاین مزاج داره

بعد از نت تغذیه مناسب مزاجت که باید تعدیل شه رو سرچ کن

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

منم گیج شدم تو سوالهایی که پرسیده بعضی جوابا مربوط به گرم و خشک و بعضی دیگه جواب سرد و تر میشه..نمیتونم بفهمم مزاجم چیه  

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》