2777
2789

دیدین تو هر خانواده ای یکی از عروس هارد بیشتر دوس دارن 

کلا یدونه جاری دارم یه خواهر شوهر 

خواهر شوهرم و مادر شوهرم بشدت عالین خیلی دلسوز و خوبن 

فقط من نمیدونم چطوری رفتار کنم خانواده شوهرم منو بیشتر دوس داشته باشن 

مثلا چیکارا کنم .خود شیرینی و... چطوری 

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربون باش، پشت سرشون حرف نزن، پیششون غیبت نکن، گهگاهی کمک مادرشوهرت کن، با شوهرت بحث کردی بهشون نگو

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

احترام قائلم 

خیرخواه خانواده هستم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ول کن بابا گور باباشون هر کاری هم کنی واسشون غریبه ای

با اینکه تک عروسم ولی هیچ وقت تو خودشون راهم ندادن وقتی میرم مثل غریبه ها رفتار میکنن منم ترجیح میدم اصلا نرم نهایت سالی یک بار

از رفتارشون متنفرم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

تک عروسم 

رسمی و به شدت محترمانه رفتار میکنم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan