2777
2789

بخاطر دردام رفتم الان ازمایش دادم دوروز دیگه موعدمه 

سه تا بی بی گذاشتم همه زیر ۵ دقیقه هاله کمرنگ انداختن

ممکنه ازمایش نشون نده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز بی بی چک هام مثبت شدن😍

صدرصد مامانی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
منم امروز بی بی چک هام مثبت شدن😍 صدرصد مامانی

عکسشونو دارین؟

ازمایش دادین؟

من یکیش سه دقیفه یکیش دودقیقه یکیش ۵ دقیقه ولی کمرنگن

چون درد داشتم ازمایش دادم الان

دوروز دیگه موعدمه

بنظرتون نشون میده ازمایش الان؟مثبته یعنی؟

عکسشونو دارین؟ ازمایش دادین؟ من یکیش سه دقیفه یکیش دودقیقه یکیش ۵ دقیقه ولی کمرنگن چون درد داشتم ...

من آزمایش ندادم فردا میرم گلم 

مال من درجا مثبت شد چون ۷روز از موعدم میگذره 

مال شما دوروز مونده  به موعد 

شک نکن  مامانی  

اون درد رحم هم و آیه تغییرات بدن وهورمونه

الان عکسشو میفرستم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
مبارکتون باشه دعا کنین برا منم نزدیک ی ساله تلاشام بی نتیجه بوده کاش خدا بخاد

ظاهرا شما هم مثل من واسه بچه ی دوم در اقدام بودین 

من نزدیک سه ساله  میرم دکتر 

این ماه  بدون هیچ داروی خدا خواست 😍😘

من آزمایش ندادم فردا میرم گلم  مال من درجا مثبت شد چون ۷روز از موعدم میگذره  مال شما دور ...

پس بخاطر همینه کاش عکسشو بدین منم بفرستم براتون 

مبارکتون باشه دورانو ب خوبی سر کنین ان شالله

منم هیچی نخوردم این ماه  خیلی دعا کردم بله نزدیک ی سال خودم تنبلی داشتم همسرم واریکوسل

اه دقیق مثل ما 

همسر منم  واریکوسل داشت 

خودم ۱۰ جلسه زالو درمانی انجام دادم براش 

و دوماه هم  دارو خورد 

خودمم تنبلی خفیف داشتم 

ولی این ماه بی خیال بودم 

میگفتم ماه بعد برم آی وی اف

منم هیچی نخوردم این ماه  خیلی دعا کردم بله نزدیک ی سال خودم تنبلی داشتم همسرم واریکوسل

مرسی گلم 

عکس بی بی چک هارو گذاشتم

بالا هستن  ولی الان دوباره میزارم

بیا گلی